Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekilişi ve Sonuçları

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi detayları ve sonuçları için tıklayın. Hangi adımları takip etmelisiniz, kazananlar kimler? İşte detaylar burada!

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekilişi ve Sonuçları
16 Mart 2024 08:04

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekilişi

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekilişi

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekiliş tarihleri, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi sitesinden (yhgm.gov.tr) duyuruldu. Sağlık Bakanlığına KPSS puanı ile alınacak 27 bin personelin atama sonuçlarının belli olması sonrasında işçi alımı kura çekimi ertelenmek zorunda kaldı. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacak? Kura sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

ÖSYM’nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştı. Bu nedenle 18-19 Mart olarak açıklanan kura çekilişi ertelendi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi 3-4 Nisan 2024 tarihinde yapılacak. Kura çekiminde asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday belirlenecek. Atamalar, sınava tabi tutulmaksızın noter kura ile yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi Ankara’da canlı yayında noter huzurunda yapılacak. Kura çekilişi, bakanlığın Youtube kanalından canlı takip edilebilecek. Kura sonuçlarının kura çekilişi sonrasında belli olması ve sisteme girilmesi bekleniyor.

KURA SONUÇLARI NASIL, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

KURA SONUÇLARI NASIL, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.