Dolar 32,2705
Euro 34,7727
Altın 2.406,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Açık
Sinop
17°C
Açık
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 17°C

PROJEYİ ELLERİYLE TESLİM ETTİ!

Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, balıkçı kooperatifleri başkanlarıyla bir araya gelerek, Gerze Belediyesi Kooperatifi Hizmet Binası projesini teslim etti.

PROJEYİ ELLERİYLE TESLİM ETTİ!
3 Şubat 2024 18:48

Başkan Adayı Yüksek, seçim çalışmaları kapsamında, mahalleleri, işyerlerini ve STK’ları ziyaret ediyor. Çalışmalarını her geçen gün artan tempoyla devam ettiren Yüksek, bu kez ilçenin balıkçılar için hizmet binası projesini hazırladı.

Belediye Başkanı seçilmesi durumunda ilçede balıkçıların sorunlarına son vereceğini işaret eden Yüksek, balıkçı barınağında zor şartlarda işlerini yürütmeye çalışan balıkçıların barınak sorunlarını ortadan kaldıracağını ifade etti. Gerze Balıkçılar Kooperatiflerinin Başkan Yardımcıları, Erol Ünlü ve Erkan Acar ile düzenlediği toplantıda bir araya gelen Yüksek, projenin detaylarını anlattı. Daha önceden hazırlattığı kapsamlı dosyanın bir örneğini de balıkçı kooperatifi temsilcilerine teslim etti.

Yüksek söz konusu proje hakkında yaptığı açıklamada; “Başkan seçilmem durumunda, ilçemize hizmet eden her sektörün sorunlarını ortadan kaldıracağımın sözünü daha öncelerde vermiştim. Şimdi ise bunları nasıl yapacağımı anlatma vakti. Balıkçılarımızın zor koşullarını biliyorum. İnsanların evlerine ekmek getirebilmesi kolaylaştırılmalı. Bu anlamda, balıkçılarımız için gerekli çalışmaları tamamladık ve verdiğimiz sözlerin havada kalmaması içinde projemizi teslim ettik. Ben Hüseyin Yüksek olarak, bu can bu bedende olduğu sürece, insanımızın yanındayım. Her şey Gerze ve Gerze Halkı için.” Diye konuştu.

Öte yandan Yüksek’in teslim ettiği, Gerze Belediyesi Kooperatifi Hizmet Binası’nın içerisinde; 2 adet soğuk hava deposu, buz üretme alanı, bekleme dinlenme alanı, idari ofis, yükleme boşaltma alanı, ofis, misafirhane ve toplantı seminer salonu yer alıyor.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.