Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

ÖZEL İDAREDEN EMEKLİ OLAN PERSONELLERE ANLAMLI VEDA

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, uzun süren hizmetlerinin ardından emekliye ayrılan personellerle vedalaştı.

ÖZEL İDAREDEN EMEKLİ OLAN PERSONELLERE ANLAMLI VEDA
27 Temmuz 2020 14:01

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, uzun süren hizmetlerinin ardından emekliye ayrılan personellerle vedalaştı.

Çınkıl vedalaşma esnasında emekli olan mesai arkadaşlarına teşekkür belgesi takdim ederek helallik istedi.

Uzun yıllardır İl Özel İdaresinde görev yapan İşletme Müdürlüğü Şefi Tahsin Yazıcı, Atölye Ustaları Erol Erdoğan ve  Hüseyin Bal, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli Necati Cezayir ve İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Biga emekliye ayrıldılar.

Emekli olan personellere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Demircan ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili Emine Bilgili tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Genel Sekreterimiz Yahya Çınkıl değerli çalışma arkadaşlarımıza kurumumuz adına şükranlarını sunarken, emeklilik hayatlarında aileleri ile birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu ömür geçirmelerini temenni etti.

Sinop İl Özel İdaresinin büyük bir aile olduğunu belirten Çınkıl, bu ailenin her ferdinin kendileri için değerli olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Yıllarca Özel İdaremize hizmet eden, şehrimiz için mesai ve emek harcayan değerli çalışma arkadaşlarımıza şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyorum. Şimdi onlar emekliliğin tadını çıkaracaklar. Ama kapımız da gönlümüz de kendilerine sonuna kadar açık kalacak. Allah yollarını açık etsin”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.