Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Müftülükten Can'lı Proje

Sinop İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası anısına Samsun Kızılay Kan Merkezi ile yapılan görüşme neticesinde, 15.04.2014 Salı günü İl Müftülüğü Çok Amaçlı Salonunda Kan Bağışı Kampanyası düzenlenmiştir.

Müftülükten Can'lı Proje
Aslan Özdemir
15 Nisan 2014 10:30

Sinop İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası anısına Samsun Kızılay Kan Merkezi ile yapılan görüşme neticesinde, 15.04.2014 Salı günü İl Müftülüğü Çok Amaçlı Salonunda Kan Bağışı Kampanyası düzenlenmiştir. Kan bağışları saat 09:03-17:00 saatleri arasında kabul edilecektir.

Hayrettin Kaya

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Müftüsü Mustafa ERKAN, Kan Bağışında bulunmanın vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. Toplumun tüm kesimlerini Kan Bağışında duyarlı olmaya davet eden ERKAN, bir gün herkesin kana ihtiyaç duyabileceğine dikkat çekti.

Müftü ERKAN “Senin Kanın Benim Canım, Bana Can Verir misin? Sloganı ile bugün bana yarın sana lazım olacak olan ve imalatçısı yalnız insan olan Kan bağışı kampanyamıza bütün canlarımızı beklemekteyiz. Sinoplular olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda sağlıklı bağışçı sayısının artması için lütfen alkol ve sigaradan uzak duralım. Kanımıza ihtiyacı olan çok insan var. Bunu unutmayalım” dedi. Celal Şenaslan Diyanet Haber SinopBağışları Saat 10:00-17:00 saatleri arasında kabul edilecektir. Konu ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftümüz Ömer Yay, Kan Bağışında bulunmanın vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. Toplumun tüm kesimlerini Kan Bağışında duyarlı olmaya davet eden Yay, bir gün herkesin kana ihtiyaç duyabileceğine dikkat çekti. Bu vesile ile, Senin Kanın Benim Canım..Bana Can Verirmisin? sloganı ile yola çıktığımız kampanyamızda tüm canlarımızı kampanyamıza destek vermeye davet ediy

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.