Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

MHP’nin Sinop Adayları belli oldu

MHP’nin 24 Haziran erken seçimlerinde milletvekili aday listesi belli oldu. Belirlenen listeye göre Sinop’ta 1’inci sıra Ali Çakır ve 2’inci sıra aday ise Hasan Parlak oldu.

MHP’nin Sinop Adayları belli oldu
22 Mayıs 2018 19:18

MHP’nin 24 Haziran erken seçimlerinde milletvekili aday listesi belli oldu. Belirlenen listeye göre Sinop’ta 1’inci sıra Ali Çakır ve 2’inci sıra aday ise Hasan Parlak oldu.

24 Haziranda gerçekleştirilecek olan erken seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin 27. Dönem Sinop Milletvekili Adayları MHP Genel Merkezi tarafından Cuma akşamı açıklandı. Açıklanan listeye göre MHP’nin Sinop Milletvekili Adayları ise 1’inci sıra Ali Çakır ve 2’inci sıra Hasan Parlak olarak belirlendi.

Ali Çakır Kimdir?

20/06/1959 da Sinop’ta doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Sinop’ta tamamladım. Elimde olmayan nedenler yüzünden Üniversite’yi terk ettim.
1978-1993 yılları arasında Sinop NATO üs’ sünde işçi statüsünde kısım amiri olarak görev yaptım.
1993’te NATO üs’sünün kapanması sonrasında 2008 yılına kadar turizm ve kırtasiyecilik sektöründe ticaret ile uğraştım. Bu arada 2005-2007 yılları arasında Sinop Kültür ve Turizm Derneği’nin Başkanlığı görevini yürüttüm.
2014 Yerel Yönetim seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Üyesi olarak aday oldum ve Sinop’luların büyük teveccühü ile önemli miktarda oy almam neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanlığına atandım.
Halen müteahhitlik yapmakta olup evli ve iki çocuk babasıyım.

 

Hasan Parlak Kimdir?

01.05.1969 tarihinde Samsun’un Terme ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Terme İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.

1982 yılında Terme ilçesinde saat tamir ve satış sektöründe başladığı iş hayatına 1985 yılında Samsun’da optik sektöründe devam etti. 1989 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra 1990 yılında mesleğini icra etmek üzere Bafra’ya yerleşti. 1996 yılında Sinop’un Ayancık ilçesine mesleğini taşımış ve halen Ayancık ve Sinop halkına hizmetine devam etmektedir.

30 seneden uzun zamandır Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş, merkez ve ilçe teşkilatlarının her kademesinde görev yapmıştır.

İş güvenliği uzmanı olan Hasan Parlak, özel sektörde yönetici ve iş adamıdır. Sosyal hizmet anlayışı ve girişkenliği ile Ayancık ilçesinin ve Sinop’un genel sorunlarına el atmış, bu sorunlarla ilgili olarak Bakanlıklarla görüşmelerini sağlamıştır. Hizmet anlayışı çerçevesinde yapmış olduğu çalışmalar resmi kayıtlara işlenmiş ve çözüme kavuşturulmuştur.

Siyaseti hizmet aracı olarak gördüğü ve millet için yapılan hayırlı hizmetlerin kutsal olduğuna inandığı için 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Sinop Milletvekili adayı olmuştur.
Hasan Parlak evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.