Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Mehmet Ersoy'dan Ayancık Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, ilçemiz Ayancık'ta düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerine katıldı.

Mehmet Ersoy'dan Ayancık Ziyareti
Aslan Özdemir
20 Nisan 2013 12:09

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, ilçemiz Ayancık'ta düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerine katıldı.

Hayrettin Kaya

19.04.2013 Cuma günü Kutlu Doğum etkinliğine katılan Mehmet Ersoy, esnafı ziyaret etti, muhtarlarla bir araya geldi. Kurumları da ziyaret eden Ersoy, akşam saatlerinde Sinop Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katıldı.

Muhtarların Sorunlarını Dinledi
Kutlu Doğum Haftası programının ardından Ayancık Belediye Başkanlığını ziyaret eden Mehmet Ersoy, daha sonra ilçe  başkanlığı  tarafından organize  edilen muhtarlarla buluşma toplantısında muhtarların sorunlarını dinledi.

Mehmet Ersoy toplantıda yaptığı konuşmada Ayancık'taki yatımlarla ilgili bilgi verdi. KÖYDES  programlarının  hazırlandığını ve önümüzdeki  ay itibariyle köylerimizdeki yol, alt ve üst yapı  içme  suyu  vb. çalışmaların start  alacağını belirten Ersoy, "Yapılması  planlanan yeni Ayancık Devlet Hastanesi ile ilgili tüm sorunlar aşıldı ve ihale  aşamasına  gelindi" dedi.

Yüksek okulun yer probleminin çözüldüğü ve gelişimi noktasında çalışmalara  devam edileceğini dile getiren Mehmet Ersoy, Sinop ili içerisinde sadece Ayancık ilçesinde Kredi yurtlar Kurumu tarafından 150 yataklı kız ve öğrenci yurdunun açıldığını söyledi.

Ersoy, Sahil Yolu Hakkında Bilgi Verdi
İŞKUR bünyesinde Türkiye genelinde en büyük destek alan ilk üç ilden birinin Sinop olduğunu kaydeden AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Batı Karadeniz Sahil Yolunun Sinop'a kadar olan bölümünün son aşamaya  geldiğini, Bartın'a  kadar olan bölümünün 2014 yılı itibariyle de devam edeceğini söyledi. Mehmet Ersoy; "Ayancık-Sakız arasında ki yolda ise Mayıs ayı itibariyle çalışmalar hızlandırılacak" dedi.

Mehmet Ersoy Nükleer Santrali De Unutmadı
Sinop'a kurulması planlanan nükleer santral ile Sinop'a 20 milyar dolarlık bir yatırım gireceğini dile getiren Mehmet Ersoy; "Bu konuda ön hazırlıklar tamamlandı ve protokol aşamasına  gelindi" diye konuştu. İktidar milletvekili  olarak  asli görevlerinin meclis çalışmalarına  katılmakla birlikte seçim bölgem olan Sinop ili ve ilçelerinin sorunlarının takibi  için de yoğun bir  çaba  ve  gayret  gösterdiklerini belirten  Ersoy, fırsat buldukça halkımızla yüzleşmek ve dertlerini dinlemek üzere il ve ilçelerimizdeki faaliyetlere katıldıklarını sözlerine  ekledi. Milletvekili Mehmet Ersoy konuşmasını ülke genelinde yaşanan gelişmlerle ilgili  bilgiler  vererek  sonlandırdı.

Kurumları Gezdi
Ersoy  Belediye Başkanlığındaki porgramından sonra Ayancık İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ayancık Devlet Hastanesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ayancık Kaymakamlığını  ziyaret ettikten sonra Ayancık'tan ayrıldı.

Ziyaretleri Twitterden Duyurdu
Mehmet Ersoy Ayancık ziyaretini twitterden şu mesajla duyurdu: "Ayancık ilçemizdeyiz. Kutlu doğum etkinlikleri, muhtarlarımızla toplantı, şimdi de kurumlarımızı ziyaret ediyoruz."

Sinop'taki etkinlikleri de twitter hesabından duyuran Mehmet Ersoy "Ayancık'tan sonra Sinop'ta nuruyla onurlandığımız Peygamberimizin (SAV) doğum yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlu doğum konferansındayız" mesajını yayınladı.

Haber: Ahmet Can AKYOL – AYANCIK GAZETESİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.