Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, hafta sonu mesaisinde Sinop Merkez, Boyabat ve Türkeli ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla buluşarak, devam eden yatırımları yerinde inceledi.

MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ
Aslan Özdemir
23 Ekim 2017 17:45
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, hafta sonu mesaisinde Sinop Merkez, Boyabat ve Türkeli ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla buluşarak, devam eden yatırımları yerinde inceledi.
Maviş ilk olarak Boyabat ilçesinde restorasyonu tamamlanan Beyazıt Camiini, Müftülük sitesi olarak tahsis edilen eski şeker pancarına ait alanı ve KYK Öğrenci yurdunu inceledi.
Maviş’e Kaymakam Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Samsun Rölöve ve Anıtlar Bölge Müdürü Ali Sarıalioğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Göz, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile partililer eşlik etti.
Maviş, ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Boyabat’ın bu tarihi zenginliklerinin turizme kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Beyazıt Cami başta olmak üzere tarihi Boyabat evleri ve Orta Çarşı’nın birer kültürel miras olduğunu vurgulayan Maviş, şöyle konuştu:
“Boyabat’ta bu zenginlikler bir bir hayata geçiriliyor. Beyazıt Cami’de bunlardan bir tanesi. Restore edilen camimizi gezdik. Proje çok büyük oranda tamamlanmış durumda, ufak tefek ihtiyaçları kalmış. Çevre düzenlemesini belediyemiz yapıyor, bir aya kadar inşallah Beyazıt Cami hizmete girecek. Osmanlı miraslarından kalan çok önemli bir eser. Bu kıymetli değerin aslına uygun bir şekilde restore edildiğini görmek çok güzel bir duygu. Orta Çarşı için de çalışmalar yapmak üzere ilgili arkadaşlarımız buradalar. Boyabat tarihiyle, kültürüyle, medeniyet mirasıyla canlanıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Maviş Boyabat ilçesinde ayrıca Tarım ve Hayvancılık konulu istişare toplantısına katılarak, Boyabatlı çiftçiler ve hayvancılar ile bir araya geldi. Ardından Marangozular ve İnşaatçılar Kooperatifi üyeleriyle buluşan Maviş, kooperatif üyelerinin taleplerini dinledi.
Maviş Boyabat ilçesinde düzenlenen Boyabat Yağlı Pehlivan Güreşlerine de katıldı. Burada bir konuşma yapan Maviş, Asırlık bir geleneğin Boyabat’ta başarı ile yaşatıldığını belirterek, 35 başpehlivanla güreş severlere güzel bir gün yaşatan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya teşekkür etti. Maviş ayrıca organizasyonda üç yıl üst üste güreş ağası seçilen Recep Dursun ile 2017 güreş ağası seçilen Ali Ayhan’ı da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Maviş hafta sonu mesaisinde İl Başkanı Ali Çöpçü ile birlikte Ak Parti Sinop Merkez İlçe yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.
Kongre sonrası yürütülen çalışmaların istişare edildiği toplantıda, teşkilat çalışmaları ve 2019 seçimleri değerlendirildi.
Maviş toplantının ardından İl Başkanı Ali Çöpçü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri ile Küçük Sanayi Sitesinde Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın talimatıyla yapılan asfalt Çalışmasını inceledi.
Ziyarette Sanayi esnafı ile de sohbet eden Maviş, daha sonra Sinoplu Balıkçılarla bir araya geldi, Sakatlar Derneğini ziyaret etti. Maviş Sinop programı kapsamında bir süre önce ameliyat olan Eski Sinop Belediye Başkanı
Hamza İnce’yi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Maviş, Sinop programı kapsamında Ak Parti Türkeli İlçe Kongresine katıldı.
Kongrede bir konuşma yapan Maviş, Bugüne kadar görev yapan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, yeni seçilen yönetim kuruluna ve ilçe Başkanı Adem Ünal’a başarılar diledi.
Maviş, konuşmasında Türkeli’nde hayata geçen projelere değinene Maviş, Türkeli-Çatalzeytin sahil yolunda çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirtti.
MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.