Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

MAVİŞ’TEN MÜJDE: DİKMEN ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ TAMAMLANDI

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş,  Dikmen’de yapımına başlanan ve içerisinde Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunun bulunduğu Entegre Sağlık Merkezi inşaatının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını duyurdu. 

MAVİŞ’TEN MÜJDE: DİKMEN ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ TAMAMLANDI
Aslan Özdemir
2 Kasım 2020 12:45
Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş,  Dikmen’de yapımına başlanan ve içerisinde Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunun bulunduğu Entegre Sağlık Merkezi inşaatının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını duyurdu.
Sinop’un tüm ilçelerinde son teknolojiye sahip, modern ve ulaşılabilir sağlık yatırımları bir bir tamamlanarak hizmete açılıyor.
Son olarak Dikmen ilçesinde İl Özel İdare tarafından yapımı tamamlanan Dikmen Entegre Sağlık Merkezinin geçici kabulü yapılarak Sinop İl Sağlık Müdürlüğüne teslimi gerçekleştirildi.
Toplam 2 bin 243 metrekare alana iki katlı olarak inşa edilen yeni entegre sağlık merkezinde, 3 aile uzmanıyla birlikte Dikmen’lilere 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunulacak.
Sinop’un tüm ilçelerinde güçlü bir sağlık yatırım hamlesi başlattıklarını belirten AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, “Gerze’mizin ardından Dikmen’imiz de de temelini attığımız entegre sağlık merkezimizi hızlı bir şekilde tamamladık. İnşallah içerisindeki tefrişatın da tamamlanmasıyla birlikte hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.
DİKMENLİ HEMŞEHRİLERİMİZ BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK HİZMETİNE KOLAYCA ULAŞACAK
Önceden Dikmenli vatandaşların, en basit bir sağlık ihtiyacı için ya şehir merkezine, ya da çevre illere gitmek durumunda kaldığını hatırlatan Maviş, “Hemşehrilerimiz açısından eziyetli olan bu duruma son veriyoruz. Şimdi Dikmenli hemşehrilerimiz yeni entegre sağlık merkezi ile ikamet ettikleri ilçelerde birinci basamak sağlık hizmetine en kolay biçimde ulaşabilecekler. Sağlık merkezimiz 7 gün 24 saat hemşehrilerimizin hizmetinde olacak” diye konuştu.
DİKMEN’DE SAĞLIK HİZMETLERİ KALİTELİ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLECEK
Dikmen’de muayene, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin ücretsiz ve kaliteli bir şekilde sürdürüleceğini ifade eden Maviş, Durağan, Türkeli, Erfelek ve Saraydüzü ilçelerindeki sağlık yatırımlarının ise hızlıca tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydetti.
Dikmen Entegre Sağlık Merkezinin hayırlı olmasını dileyen Maviş, “Katkı ve himayeleri için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya şükranlarımı arz ediyor, Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu’na, İl Başkanımız Uğur Giresun’a ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yahya Çınkıl’a süreç içinde göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Entegre sağlık merkezimiz, Dikmen’imize hayırlı olsun” dedi.
MAVİŞ’TEN MÜJDE: DİKMEN ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ TAMAMLANDI MAVİŞ’TEN MÜJDE: DİKMEN ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ TAMAMLANDI MAVİŞ’TEN MÜJDE: DİKMEN ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ TAMAMLANDI
Hayrettin Kaya
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.