Dolar 32,5653
Euro 34,8785
Altın 2.438,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Maviş’ten Erfelek Tatlıca Şelaleleri ile ilgili Güzel Haber

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Erfelek ilçesinin önemli turizm kaynaklarından biri olan Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkının 450 dekardan 720 dekara çıkarıldığını açıkladı.

Maviş’ten Erfelek Tatlıca Şelaleleri ile ilgili Güzel Haber
17 Ağustos 2017 12:01
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Erfelek ilçesinin önemli turizm kaynaklarından biri olan Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkının 450 dekardan 720 dekara çıkarıldığını açıkladı.
Erfelek ilçesinde yıl boyunca binlerce kişi tarafından ziyaret edilen ve Sinop’un öne çıkan doğal güzelliklerinden biri olan Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkı, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in girişimleriyle 450 dekardan 720 dekara çıkarıldı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Sinop Valilik ziyareti esnasında Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkının 450 dekardan 720 dekara çıkarılması için hazırlanan resmi yazıyı imzalayarak Erfeleklilere müjdeyi vermişti.
Erfelek Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkının ziyaretçi sayısında her geçen yıl artış yaşandığını belirten Maviş, bu doğal güzelliğin daha fazla ziyaretçi tarafından görülebilmesi için çalışma başlattıklarını ifade etti.
Maviş, talepleri doğrultusunda Erfelek Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkının 450 hektardan 720 dekara çıkarıldığını söyleyerek, “Erfelek’imizin önemli turizm noktalarından biri olan ve her geçen yıl ziyaetçi sayısında artış yaşanan Erfelek Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkımız, talebimiz üzerine Orman ve Su İşleri Bakanlığımızca 450 dekardan 720 dekara çıkarılmıştır. Bu çerçevede Doğal Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğümüz, genişleyen alanların da ihtiyacı olan iyileştirmeleri ve güzelleştirmeleri gerçekleştirecek ve tüm Türkiye’ye tanıtımını yapacaktır. Gereken çalışmalar yapıldığında Erfelek Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkımız yalnızca Erfelek ve Sinop için değil, tüm Türkiye için bir marka değerine sahip olacaktır inşallah” dedi.
Maviş'ten Erfelek Tatlıca Şelaleleri ile ilgili Güzel Haber Maviş'ten Erfelek Tatlıca Şelaleleri ile ilgili Güzel Haber Maviş'ten Erfelek Tatlıca Şelaleleri ile ilgili Güzel Haber Maviş'ten Erfelek Tatlıca Şelaleleri ile ilgili Güzel Haber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.