Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

MAVİŞ VE ERGÜN SEÇİM ÇALIŞMALARINA RESMEN BAŞLADI 

Ak Parti’de yeniden 1. Sıra Sinop Milletvekili Adayı gösterilen Dr. Nazım Maviş, beraberindeki 2. Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Ergün ile birlikte Sinop Merkez, Saraydüzü, Durağan ve Boyabat ilçelerini ziyaret ederek, seçim çalışmalarına resmen başladı. 

MAVİŞ VE ERGÜN SEÇİM ÇALIŞMALARINA RESMEN BAŞLADI 
Aslan Özdemir
22 Mayıs 2018 18:19
Ak Parti’de yeniden 1. Sıra Sinop Milletvekili Adayı gösterilen Dr. Nazım Maviş, beraberindeki 2. Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Ergün ile birlikte Sinop Merkez, Saraydüzü, Durağan ve Boyabat ilçelerini ziyaret ederek, seçim çalışmalarına resmen başladı.
Ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından uzun konvoylar ve davul-zurna eşliğinde coşkuyla karşılanan Nazım Maviş ve Ayhan Ergün, Sinop’ta 2-0 hedefiyle 24 Haziran’a kadar dur durak bilmeden çalışacaklarını belirttiler.
Sinop tarihinde bir ilke imza atarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden Sinop Milletvekili Adayı gösterilen Dr. Nazım Maviş, seçim çalışmalarına her zamankinden daha coşkulu ve heyecanlı bir şekilde start verdiklerini belirterek, “Bugün kardeşim Ayhan Ergün ile yola çıktık. Cenabı Allah bu yolu tamamına erdirsin inşallah. Bizi tekrar bu millete hizmet etme görevine layık gördükleri için Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve partimizin tüm yetkili organlarına şükranlarımı sunuyorum. Tüm Sinoplu hemşerilerime de bugüne kadar göstermiş oldukları teveccüh için, destek için yürekten teşekkür ediyorum. Bir kardeşiniz olarak İki buçuk yıl boyunca size hizmet etmek için elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince çalışmaya gayret ettik. Yapılacak ne hizmet varsa yerine getirmeye çalıştık. Eksik bıraktıklarımız mutlaka olmuştur. Ancak bu eksiklerin meydana gelmesindeki önemli etken tek başına 9 ilçeye yetişmeye zorlanmamdandır. Ayhan Ergün kardeşim ile Sinop’ta 2-0 yaparak bu eksiği tamamlayacağız inşallah” dedi.
Konuşmasında Sinop’un mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğini belirten Maviş, “Şuna inanıyorum ki, Milletin adamı, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok yüksek bir oy oranı yeniden seçilecek. Buna inancımız tam. Ancak Türkiye’nin istikrarı için, kararlı yükselişi için Sayın Cumhurbaşkanımızı parlamentoda da güçlü kılmak zorundayız. Bu sebeple Sinop’ta da 2-0 yapmamız lazım. Geçen seçim çok az bir farkla kaçırdık. Ancak bu yıl daha fazla gayret edeceğiz ve 2-0’lık bir sonuç ile Sinop’u mecliste en güçlü şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.