Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

MAVİŞ, SİNOP’A BU YILDA REKOR ORANDA ÖDENEK GELİYOR

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında bu yıl Sinop’a 43 Milyon 152 Bin 423 TL ödenek gönderileceğini açıkladı.

MAVİŞ, SİNOP’A BU YILDA REKOR ORANDA ÖDENEK GELİYOR
Aslan Özdemir
2 Mayıs 2019 10:38
AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında bu yıl Sinop’a 43 Milyon 152 Bin 423 TL ödenek gönderileceğini açıkladı.
Sinop ve ilçelerdeki köylerin altyapı hizmetlerinde harcanmak üzere KÖYDES tarafından tahsis edilen ödenek miktarı belli oldu.
Maviş, 2019 yılında Sinop’a toplam 43 Milyon 152 Bin 423 TL ödenek gönderileceğini bildirdi.
SİNOP’A SON ÜÇ YILDA REKOR ORANDA ÖDENEK VERİLDİ
Son üç yıl içerisinde KÖYDES’ten aldığı ödeneği üçe katlayan Sinop, bu yılda rekor oranda destek alan illerden biri oldu.
Milletvekili Maviş; 2017 yılında 25.9 milyon ile son üç yılın toplamı oranında KÖYDES ödeneği alan Sinop, geçtiğimiz 2018 yılında yüzde 67’lik bir artışla 43.2 milyon TL KÖYDES ödeneği almıştı dedi.
Maviş,2019 yılında da Sinop ve ilçelerine toplam 43 Milyon 152 Bin 423 TL KÖYDES ödeneği tahsil edildiğini söyledi.
2019 KÖYDES ödeneğini memnuniyetle karşıladıklarını belirten Maviş, “1011 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Sinop ve ilçelerimizdeki köylerimizin altyapı hizmetlerine harcanmak üzere 2019 yılında Sinop’umuza 43 Milyon 152 Bin 423 TL gönderilecek.
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye’de en fazla KÖYDES ödeneğini alan illerden biri olduk. Bu bizim açımızdan memnuniyet verici. Bu bağlamda tüm hemşerilerim adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Hükmetimize şükranlarımı sunuyorum.
ALDIĞIMIZ ÖDENEKLE BİRLİKTE SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELERİ TEK TEK HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Açıklamasında KÖYDES tarafından gönderilecek ödenekle köylerin birçok ihtiyacını karşılayacaklarını belirten Maviş, “Aldığımız bu ödenekle birlikte; hemşerilerimize söz verdiğimiz projeleri tek tek hayat geçireceğiz. Hedeflediğimiz köy grup yollarımızın asfaltlanma çalışmalarını sürdüreceğiz. Ayrıca köylerimizin içme suyu, kanalizasyon ve altyapı ihtiyaçlarının da çözümüne devam edeceğiz . Önümüzdeki 4 buçuk yıllık icraat dönemini en verimli şekilde kullanacağız” diye konuştu.
MAVİŞ, SİNOP’A BU YILDA REKOR ORANDA ÖDENEK GELİYOR
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

  1. Turan türkmen dedi ki:

    Çangal yolu ne oldu vekilim