Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Maviş: Kalkınma Bakanımızla Sinop’u Konuşacağız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın 19 Ekim 2016 Çarşamba günü çeşitli etkinlikler için Sinop’a geleceğinin duyurdu.

Maviş: Kalkınma Bakanımızla Sinop’u Konuşacağız
Aslan Özdemir
17 Ekim 2016 13:43

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın 19 Ekim 2016 Çarşamba günü çeşitli etkinlikler için Sinop’a geleceğinin duyurdu.

Hayrettin Kaya

Maviş, 19 Ekim 2016 Çarşamba günü Sinop’ta Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın katılımıyla bir istişare toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.  Maviş: “ 19 Ekim 2016’da Sinop Üniversitemizin Akademik yıl açılış programı var. Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan Beyi Sinop Üniversitemizin Akademik Yıl Açılış Programına davet ettik. Akademik Yıl Açılış programının ardından Sinop’umuzun sorunlarının, yatırımlarının ve geleceğinin tartışılacağı bir istişare toplantısı planladık. Sinop’umuzun, eğitim, sanayi, turizm, tarım, hayvancılık ve balıkçılık sektörlerinin masaya yatırılacağı, sektör paydaşlarının beklentilerini belirteceği kapsamlı bir istişare toplantısı kurguladık.” dedi.

Maviş açıklamasının devamında, “ Sinop İlimiz eğitim, turizm ve kültür alanında inanılmaz bir potansiyel taşıyor. Bu potansiyeli destekleyecek bu üç alanın yükselmesine temel sağlayacak tarım, sanayi ve balıkçılık sektörlerimiz var. İlimizin gelir düzeyini artırmak, genç nüfus göçünü engellemek için bu 3 sektörün güçlenmesi gerekmektedir. Bu 3 sektörün güçlenmesiyle gelir düzeyi artan, göçün önüne geçen Sinop, büyük bir potansiyele sahip olduğu eğitim, turizm ve kültür alanlarında Türkiye’de öncü illerden biri olma potansiyeline sahiptir. İnşallah yapacağımız istişare toplantısı, Sayın Bakanımız Lütfi Elvan Beyin önemli katkılarıyla, ilimizin kalkınmasında önemli bir basamak oluşturacaktır.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.