Manisa Büyükşehir Belediyesinden Spil Dağı’nda Yoğun Kar Mesaisi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spil Dağı’nda yoğun kar mesaisiyle kış koşullarına karşı çalışmalarını sürdürüyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Spil Dağı bölgesinde etkili olan yoğun kar yağışı sonucu kapanan yolların açılması için hızlı ve etkili müdahalelerde bulundu.
Karla Mücadele ve Yol Açma Operasyonları
Manisa şehir merkezinde sağanak yağışın etkili olduğu dönemde, Spil Dağı Milli Parkı beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışının yoğunlaşması sonrası, Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, kar küreme çalışmalarını ivedilikle başlatarak kapanan güzergâhların trafiğe açılmasını sağladı. Operasyon kapsamında iş makineleri bölgeye yönlendirilirken, karla kaplı yolların temizlenmesi için kapsamlı altyapı çalışmaları yapıldı.
Başkan Dutlulu’dan Bayram Sürecinde Hizmet Vurgusu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Spil Dağı’nda devam eden karla mücadele faaliyetlerine ilişkin olarak, "Bahar aylarında beklenmedik şekilde gerçekleşen kar yağışları nedeniyle yolların kapanmaması için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Bayram süresince halkımızın güvenli ve konforlu ulaşımı için tüm ekiplerimiz sahada görev almaya devam edecektir." ifadelerini kullandı. Başkan Dutlulu ayrıca, saha ekiplerine teşekkür ederek bayram döneminde hizmetlerin aksamadan sürdürülmesine vurgu yaptı.
Kaynak: BYZHA