Dolar 32,5428
Euro 34,9096
Altın 2.428,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Leonard Eşarp Modern Tarzı Ortaya Çıkarıyor

Eşarp ve şal kullanımı her geçen gün artmakta olan modern bir tarz örneğidir.

Leonard Eşarp Modern Tarzı Ortaya Çıkarıyor
23 Ekim 2019 13:31

Eşarp ve şal kullanımı her geçen gün artmakta olan modern bir tarz örneğidir. Özellikle de kadınlar tarafından tesettür tarzın olmazsa olmazı seçilem eşarp modelleri, farklı kumaş seçenekleriyle birlikte kullanılmaya devam ediyor. Özellikle de Leonard eşarp modelleri, cloche dünyasını yerinden oynatıyor ve sizlere en şık model ve tasarımlar ile gözükmeye devam ediyor.

Leonard Eşarp Modelleri

Bünyesinde çeşitli şekilde yer alan Leonard eşarp modelleri tüm dünya tarzına yön vererek adından bahsettirmeye hızla ve ara vermeden devam ediyor. Kullanımları oldukça tarz, rahat ve kullanışlı olan bu eşarp modelleri tüm tesettür tarzına uyum sağlayarak sizleri kombin zorluğundan kurtarmaya da devam ediyor. Bu eşarp modelleri sayesinde hem yazlık hem de kışlık tüm kombinleriniz oldukça şık bir şekilde hazır oluyor.

Leonard Eşarp Modelleriyle Şıklık Sizlerle

Leonard eşarp modelleriyle Paris tarzını tesettür tarzınızda son raddeye kadar yaşayabilir ve ömür boyu da yaşatabilirsiniz. Her zaman ve her yerde kullanımı uygun olan bu tasarım eşarp modellerine https://www.cloche.com.tr/leonard-paris adresinden ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.