Kütahyaspor 24 Yıl Aradan Sonra TFF 2. Lige Yükselişini Kutluyor
Kütahyaspor, 24 yıl sonra TFF 2. Lig’e yükselişini büyük bir sevinçle kutluyor. Takımın tarihindeki bu önemli başarıyı keşfedin.
Kütahyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grup’taki başarısını ev sahibi olarak konuk ettiği Bornovaspor karşısında elde ettiği 2-0’lık galibiyetle taçlandırdı. Bu sonuçla birlikte ligde son haftaya bir hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan etti.
Şampiyonluk Kutlamaları ve Başkanların Katılımı
Takımın efsanevi başkanı olarak bilinen Cengiz Esendemir, tribünleri selamlayarak taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde destek gördü. Günümüzde kulüp başkanlığını yürüten Osman Altınkaya ise takım ile birlikte kutlama etkinliklerinde yer aldı. Ayrıca kulübün başarılarına destek vermek amacıyla Fenerbahçe Kulübü Başkanı Saadettin Saran da protokolde maçı takip etti.
Kaynak: BYZHA