Dolar 32,4560
Euro 34,7804
Altın 2.479,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

KOZMETİKTE 2 ÖDÜL BİRDEN

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı ve ayrıca ERC Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları
Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Ecz. Ersan Ercan kozmetikte 2 ödül birden aldı.

KOZMETİKTE 2 ÖDÜL BİRDEN
3 Aralık 2019 11:37

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı ve ayrıca ERC Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Ecz. Ersan Ercan kozmetikte 2 ödül birden aldı.

Ecz. Ersan ERCAN yaptığı açıklamada; “Yılın Uluslararası Güzellik Ödüllerinde marka HC CARE 2 ayrı ödüle layık görüldü.  WOW Istanbul Hotels & Convention Center’de düzenlenen ve Öykü Serter’in sunumuyla gerçekleşen törende ”2019 Yılının En İyi Çıkış Yapan Markası (HC CARE)” ve ” Yılın En Başarılı Saç Bakım Ürünü (HC COMPLEX)” olmak üzere 2 ödül birden aldık.

13 sene önce kendi saçlarımda oluşan saç dökülmesini önlemek için geliştirdiğim bir formül, bugün HC CARE markası altında ve 30’u aşkın çeşidiyle bu ödülleri alması bizler için büyük bir mutluluk ve gurur vesilesi oldu.

Yıllardır bizleri hiçbir zaman yanlız bırakmayan tüm müşterilerimize ve tüm HC ailesine sonsuz teşekkürler..” dedi. Haber; Türkan KARABAŞ

KOZMETİKTE 2 ÖDÜL BİRDEN KOZMETİKTE 2 ÖDÜL BİRDEN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.