Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Köşger'den 10 Kasım Mesajı

Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Köşger'den 10 Kasım Mesajı
Aslan Özdemir
10 Kasım 2014 13:28

Kurtuluş Savaşı ile kuruluşa giden yolda, Cumhuriyet'in temellerini atarak Türk ulusunun yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlayan büyük komutan ve güçlü devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünü minnetle, şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Hayrettin Kaya

 

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yok edilmek istenen ulusumuzu ayağa kaldırmış, yanmış, yıkılmış yurt toprakları üzerinde yeni bir devlet kurarak, çağdaş dünyayla bütünleşmemizi sağlamış, bizlere demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke ve aydınlık yarınlar armağan etmiştir.

 

 Ulu Önder Atatürk tüm yaşamını Türk Milleti ve onun bağımsızlığına adamış, milleti ile birlikte, kurtuluş savaşında büyük bir zafer kazanarak, tarihin akışını değiştirmiştir. Gerçekleştirdiği inkılâplarla bizlere aydınlık bir geleceğin kapılarını açmış büyük bir liderdir. Gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden alan Mustafa Kemal Atatürk’ün başarıları, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer milletlere de yol gösterici olmuştur.

 

 Bu duygularla; Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanın bölünmezliği için bu uğurda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.