Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Kızılay Ayancık Şubesi İftar Yemeği Düzenledi

Kızılay Ayancık Şubesi, ilçemizde yaşanan selfelaketinde gönüllü olarak hizmette bulunan vatandaşlara ve Kızılay Şubesine bağışta bulunan iş insanlarıyla iftarda buluştu.

Kızılay Ayancık Şubesi İftar Yemeği Düzenledi
Aslan Özdemir
28 Nisan 2022 11:48

Kızılay Ayancık Şubesi, ilçemizde yaşanan selfelaketinde gönüllü olarak hizmette bulunan vatandaşlara ve Kızılay Şubesine bağışta bulunan iş insanlarıyla iftarda buluştu.

Hayrettin Kaya

Kızılay Ayancık Şubesi, ilçemizde yaşanan sel felaketinde gönüllü olarak hizmette bulunan vatandaşlara ve Kızılay Şubesine bağışta bulunan iş insanlarıyla iftarda buluştu. Düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Sayın İsmail Pendik, Kızılay Sinop Şube Başkanı Kemal Albayrak, Kızılay Ayancık İlçe Temsilcisi Yaşar Cahit Altıntaş’ın yanısıra AK Parti İlçe Başkanı Aslan Özdemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Orhan Yavuz, MHP İlçe Başkanı İbrahim Çaylı, İl Genel Meclisi Üyeleri Erkan Örnek ile Ozan Sarısoy, iş insanları ve gönüllüler katıldı. Programın açılışında konuşma yapan Ayancık Kızılay Şube temsilcisi Yaşar Altıntaş, Değerli Misafirler, öncelikle 11 Ağustos sel felaketinden dolayı kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor geride kalan ailelerimize sabırlar diliyorum, diyerek sözlerine başladı. Altıntaş; Ayancık sel felaketi Ayancık Kızılay olarak bizlere görevimizi nasıl yapacağımızı tatbikatlı olarak öğretti. Birlik ve beraberlik ve seferberlik içinde başta devletimiz olmak üzere tüm bakanlarımız tüm kurumlarımız ve halkımızdan oluşan birliktelik sayesinde kısa bir zamanda çok şükür toparladık ve hep birlikte sevindik Allah bin kere razı olsun diyoruz.
Değerli misafirler, bu akşamki iftar yemeği fikri, birlikte görev yaptığımız iki arkadaşımızın gençlere iftar yemeği verelim başkanım düşüncesiyle ortaya çıktı. İş adamlarımız olmaz ise olmaz düşüncesiyle daha geniş kapsamlı iftar yemeği planladık, sizlerin de bu plana dahil olmasıyla çok güzel bir ortam oluştu. İyi ki geldiniz, Ayancık Kızılay olarak bizleri memnun ettiniz. Sinop Şube Başkanı Kemal Albayrak’ın bir buçuk yıl evvel Kızılay Temsilciliği görevini tevdi ettikten sonra, iki arkadaşım ile birlikte Ayancık Türk Kızılay’ı olarak sadece bu Ramazan ayında genel merkezimizin göndermiş olduğu; – 450 adet kavurma ve kıyma (1 Aileye 2’şer adet vermek üzere) – 90 adet erzak kolisi – 50 ailemize 500 TL nakdi yardım (bu para bizler parayı görmeden T.C. kimliklerine ziraat hesaplarına aktarıldı) dağıtmış olduk. Ayrıca 500 aileye de ayakkabı ve giysi yardımında bulunduk. 400 adet erzak kolisinin dağıtımına da değerli iş adamlarımız yardımıyla gerçekleştirdik. Toplamda 1300 ailemize ulaşarak gönüllerini fethetmeye çalıştık ve birlikte sevindik. İş adamlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Türk Kızılay’ı olarak Genel Merkez başta olmak üzere Sinop Şube başkanımız Kemal Albayrak takibi ile Ayancık’ımızın 7 noktasında aş evi kuruldu, sıcak ev yemekleri dağıtarak halkımızın yanında olmaya devam ettik.

İYİKİ VARSIN TÜRK KIZILAYI

Bizler bu görevi yaparken Ayancık Kızılay’ı olarak değerli iş adamlarımızın sayesinde hizmeti gerçekleştiriyoruz. Kendilerine sizlerin de huzurunda ayrı ayrı teşekkür etmek istiyoruz, Ayancık ilçemizde daha çok iş adamlarımız mevcuttur. İleri ki günlerde onlara da ulaşarak daha büyük Ayancık Türk Kızılay’ı olmaya çalışacağız. Bu görevi yaparken Engin Ekim ve Hüseyin Özay yardımcılarım işlerinden fedakârlık yaparak Kızılay’ımızın gönüllü üyeleri küçücük bedenleri ile 20 kiloluk kolileri yardıma muhtaç ailelere taşıyorlar, gönülden yaptıkları için sizlerin de huzurunuzda Ayancık Kızılay’ı Bakanı olarak teşekkür ediyorum. Ayrıca değerli dostlar Ayancık Kızılay’ı olarak bu iftarımızı her ne kadar bizler düzenlesek de yemek konusunda sponsorumuz Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya ve Başkan yardımcımıza çok teşekkür ediyoruz.”Dedi Ardından Kızılay Sinop Şube Başkanı Kemal Albayrak ve İlçe Kaymakamı Sayın İsmail Pendik, konuşma yaparak gelen misafirlere ve Kızılay çalışanlarına emeklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Program sonunda; Kızılay Ayancık Şubesine katkıda bulunan ve Kızılay gönüllülerine plaket taktiminde bulunuldu.

 

Kızılay Ayancık Şubesi İftar Yemeği Düzenledi Kızılay Ayancık Şubesi İftar Yemeği Düzenledi Kızılay Ayancık Şubesi İftar Yemeği Düzenledi Kızılay Ayancık Şubesi İftar Yemeği Düzenledi Kızılay Ayancık Şubesi İftar Yemeği Düzenledi Kızılay Ayancık Şubesi İftar Yemeği Düzenledi Kızılay Ayancık Şubesi İftar Yemeği Düzenledi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.