Dolar 32,5890
Euro 34,8231
Altın 2.416,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Kırkpınar’ın rövanşı Boyabat’ta

Türkiye’de Karadeniz Bölgesinin en büyük güreş organizasyonu ve Kırkpınar Güreşlerinin rövanşı olarak kabul edilen Boyabat Yağlı Pehlivan Güreşleri 22 Ekim Pazar günü yapılacak.

Kırkpınar’ın rövanşı Boyabat’ta
12 Ekim 2017 11:49

Türkiye’de Karadeniz Bölgesinin en büyük güreş organizasyonu ve Kırkpınar Güreşlerinin rövanşı olarak kabul edilen Boyabat Yağlı Pehlivan Güreşleri 22 Ekim Pazar günü yapılacak.
Boyabat Belediyesinin düzenlediği Geleneksel Boyabat Yağlı Güreşleri ile Türkiye’nin ünlü baş pehlivanları kol bağlayacak.

22 Ekim Pazar Günü Saat 10.00’da başlayacak olan yağlı güreşlere Türkiye’nin Ünlü Başpehlivanlarından Son Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, Recep Kara, Fatih Atlı gibi birçok ünlü başpehlivan er meydanına çıkacak.

“TEK RUMELİ TV” den Canlı olarak yayınlanacak olan güreşlere, ülkemizin bir çok yöresinden bir çok güreş severin seyirci olarak katılması bekleniyor.

Her yıl olduğu gibi tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinin rövanşının yine Boyabat’ta yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ” Kırkpınar’ın rövanşı Boyabat Er Meydanı’nda yapılıyor. Güreşlerimiz kıran kırana mücadelelere sahne oluyor. Ata sporumuz olan yağlı güreşler Türkiye’nin dört bir yanından gelen güreş severler izleme imkânı bulacak. Boyabat güreşlerini izleme fırsatı ve imkânı bulamayan güreş sever kardeşlerimizde “TEK RUMELİ TV” den canlı olarak izleyebilecekler.” dedi.

Başkan Çakıcı ayrıca gurbette olan Boyabatlılara da bir çağrıda bulunarak, “Doğduğunuz yerler sizlerle daha güzel ve daha değerli” gurbetçi hemşerilerimi de Boyabat güreşlerine davet ediyorum. Gelmeleri bizleri mutlu edecektir ” diye konuştu.

Kırkpınar'ın rövanşı Boyabat'ta

YORUMLAR

  1. Mehmet koçak dedi ki:

    Arkadaş kimler güreşecek yazmıyor. Böyle habercilik mi olur? Örneğin ben Abdullah Güngör yoksa izlemeyeceğim.