11 Mart 2026, 11:35:51
Dolar 44,0736
Euro 51,3140
Altın 7.364,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 10°C
Açık
Sinop
10°C
Açık
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 10°C
Paz 11°C

Kemeraltı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesinin Muhteşem İftar Sofrası

Kemeraltı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği muhteşem iftar sofrasında Ramazan coşkusunu doyasıya yaşayın.

Kemeraltı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesinin Muhteşem İftar Sofrası
11 Mart 2026 10:21

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kemeraltı’nda düzenlenen iftar programında vatandaşlarla beraber oruç açtı. Belediye tarafından organize edilen etkinlik, Ramazan ayının birlik ve paylaşma ruhunu pekiştirmeyi hedefliyor.

İftar programında birlik ve dayanışma mesajları

Ramazan ayı boyunca ilçelerde çeşitli iftar sofraları kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Kemeraltı Milli Kütüphane Caddesi’nde vatandaşları bir araya getirdi. Programa Başkan Tugay’ın yanı sıra Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ve esnaf katıldı. Başkan Tugay, katılımcılarla sohbet ederek, gençler ve çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Tugay, konuşmasında Ramazan ayının getirdiği maneviyatın ve paylaşma duygusunun önemine vurgu yaptı. “Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece toplumda her şey daha iyi olacaktır” ifadelerini kullanan Başkan, hayırlı dualar ve Ramazan ayının bereketi temennisinde bulundu. Aynı zamanda yaklaşan Ramazan Bayramı için de iyi dileklerini iletti.

Filibeli Han ziyareti ve iftar programlarının devamı

İftar yemeğinin ardından Kemeraltı’nda tarihi bir yapı olan Filibeli Han ziyareti gerçekleştirildi. 115 yılı aşkın geçmişe sahip hanın restorasyon sonrası güncel durumu Başkan Tugay tarafından memnuniyetle karşılandı. Bu ziyaretle İzmir’in tarihi ve kültürel değerlerinin korunmasının önemi bir kez daha vurgulandı.

İftar programları önümüzdeki günlerde farklı ilçelerde devam edecek. Sırasıyla 11 Mart’ta Kemalpaşa, 12 Mart’ta Kınık, 13 Mart’ta Dikili, 14 Mart’ta Bergama, 15 Mart’ta Aliağa, 16 Mart’ta Karabağlar, 17 Mart’ta Karaburun, 18 Mart’ta Çeşme ve 19 Mart’ta Urla’da iftar sofraları kurularak vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.