Dolar 32,4740
Euro 34,7548
Altın 2.476,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Kaymakam Bozdemir Ekmek İsrafıyla İlgili Konuştu

Sinop Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Türkiye geneli başlatılan 'Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası' çerçevesinde konuşma yaptı.

Kaymakam Bozdemir Ekmek İsrafıyla İlgili Konuştu
12 Nisan 2013 22:18

 Boyabat Endüstri Meslek Lisesi Salonu'nda yapılan 'Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası' bilgilendirme toplantısına Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Refik Kayadibi, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yetkilileri, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Toplantını açılış konuşmasın yapan Boyabat Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Refik Kayadibi, her gün çöpe giden ekmeklerle ilgili yatırımlar hakkında bilgi verdi.

İlçe Müftüsü İsa Sağlam ise dinin kutsal değerleri arasında yer alan ekmeğin Kur'an ile eş değer tutulduğunu söyledi. Daha sonra kürsiye çıkan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, 'Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası' çerçevesinde ilk olarak ekmek üreticileri ile bir araya geldiklerini ve israfı önleme adına fırıncılardan söz aldıklarını kaydetti.

Toplantının sonunda 'Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası' ile ilgili bir sunum yapan TMO görevlileri, ekmek israfını önleme ile ilgili bilgilerin yanı sıra israf edilen ekmeklerle yapılabilecek yatırımlar hakkında görsel sunumlar yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.