14 Temmuz 2026, 13:15:57
Dolar 47,0372
Euro 53,6001
Altın 6.081,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 25°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 27°C
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Kartepe’de Yol Seferberliği Sürüyor

Kartepe’de Yol Seferberliği Sürüyor
14 Temmuz 2026 12:19

Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alt yapı çalışması tamamlanan mahallelerde hızla üst yapı çalışması gerçekleştiriliyor.

Başkan Kocaman Yerinde İnceledi

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Köseköy ve Sarımeşe mahallelerinde sıcak asfalt serimi yapılırken Avluburun Mahallesi’nde parke döşeme çalışmaları gerçekleştirildi. Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman da devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Köseköy ve Sarımeşe’de Asfalt Mesaisi

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köseköy Mahallesi Okyanus Sokak’ta sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamlarken, Sarımeşe Mahallesi Elçibey, Efedağ ve Farabi sokaklarını da asfaltla buluşturdu. Gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte yollar daha dayanıklı, güvenli ve konforlu hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kocaman, Kartepe’nin dört bir yanında planlı şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımı için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Avluburun’da Parke Döşeme Çalışmaları Tamamlandı

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kartepe genelinde parke çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Avluburun Mahallesi Temiz Sokak’ta yürüttüğü parke döşeme çalışmalarını tamamladı. Yapılan düzenleme ile sokak daha modern ve estetik bir görünüme kavuşurken, yayalar ve araç sürücüleri için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı oluşturuldu.

Üstyapı Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt, parke, kaldırım ve yol bakım çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor. güçleniyor.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.