Dolar 32,5148
Euro 34,5682
Altın 2.492,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 15°C

İşte Samsung Galaxy S7 İle Gelecek Özellikler!

Güney Kore merkezli şirket dev teknoloji lideri Samsung’un büyük bir merak ile beklenmekte olan telefonu Galaxy S7 Barselona’da gerçekleştirilmiş olan MWC 2016’da tanıtıldığı öğrenildi. 21 Şubat tarihinde görücüye çıkmış olan Samsung Galaxy S7 cihazının özellikleri tam anlamıyla belli olduğu belirtildi. Planlanmış olan tanıtımdan daha erken yayına giriş yapan reklam filmi Samsung Galaxy S7 cihazı üzerine önemli ipuçları vermiş olarak görülmüştü. Şu an ise Samsung’un yeni amiral gemisinin özellikleri resmi bir hal alarak belirlenmiş oldu..

İşte Samsung Galaxy S7 İle Gelecek Özellikler!
24 Şubat 2016 17:51

Güney Kore merkezli şirket dev teknoloji lideri Samsung’un büyük bir merak ile beklenmekte olan telefonu Galaxy S7 Barselona’da gerçekleştirilmiş olan MWC 2016’da tanıtıldığı öğrenildi. 21 Şubat tarihinde görücüye çıkmış olan Samsung Galaxy S7 cihazının özellikleri tam anlamıyla belli olduğu belirtildi. Planlanmış olan tanıtımdan daha erken yayına giriş yapan reklam filmi Samsung Galaxy S7 cihazı üzerine önemli ipuçları vermiş olarak görülmüştü. Şu an ise Samsung’un yeni amiral gemisinin özellikleri resmi bir hal alarak belirlenmiş oldu.

Artırılmış gerçeklik gözlüğü Gear VR ve 360 derece kamera üzerinde duran Mark Zuckerberg, gelecek nesil platformun Gear VR olduğunu söyledi. Facebook’un bir süredir 360 derece videoları desteklediğini söyleyen Zuckerberg, video içeriğinin farklı formatlarda büyüyüşüyle ilgili görsel örnekler verdi.

SAMSUNG GALAXY S7 ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy 5,1 inç Quad HD Super AMOLED 2560 x 1440 (577ppi) ekranla gelen cihaz, sekiz çekirdekli (Exynos işlemci; 2.3GHz dört + 1.6GHz dört çekirdek) 64 bit işlemci veya dört çekidekli (2.15GHz çift + 1.6GHz çift), 64 bit işlemci, 4GB RAM (LPDDR4), 32/64GB (UFS 2.0) depolama alanı gibi üst seviye özelliklere sahip.

SUYA DAYANIKLI

Galaxy telefonlarında tasarım anlayışını geçtiğimiz yıl keskin biçimde değiştiren Samsung, S serisine S6 ile birlikte edge ve edge plus modellerini de ekleyerek, kavisli ekranın yanı sıra ekran boyutunda da açılım yapmıştı. Şirketin S6 modellerinde suya dayanıklılık ve microSD desteğini kaldırması yoğun biçimde eleştirilmişti. Samsung bu eleştirileri dikkate almış olacak ki, yeni modellerde S7 ve S7 edge’e suya dayanıklılık ve microSD özelliklerini yeniden ekledi.

GEAR 360

Samsung etkinlikte Galaxy S7 telefonlarıyla birlikte yeni 360 derecelik kamerası Gear 360’ı da tanıttı. Yeni kamera, 15MP’lik iki balık-gözü lensiyle 30MP’e kadar video ve fotoğraf yakalayabiliyor. Diğer yandan 12 Megapiksellik arka ve 8 Megapikselik ön kameraya ile kullanıcılara sunulan Galaxy S7, 64 GB dahili depolamaya da sahip. 12 Megapiksel olan cihazın diyafram değerinin f/1.7 oldu. Böylelikle düşük ışık altında çok daha net fotoğraflar çekilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.