Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

İNGİLTERE’Yİ BIRAKTI, SİNOP’A GELİYOR!

Sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı videolarda takipçilerinin sevgisini kazanmayı başaran Doktor Tuba Güleç Sinop’a Acil Hekimi olarak görev yapmaya geliyor.

İNGİLTERE’Yİ BIRAKTI, SİNOP’A GELİYOR!
24 Ocak 2024 15:36

İngiltere’nin Londra şehrinde eğitimlerini tamamlayan Dr. Güleç, sosyal medya hesabından, “Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’a gidiyorum.” Diyerek bir paylaşımda bulundu. Paylaşım kısa sürede Sinop kamuoyunda yayılmaya başladı ve halk arasında heyecan yarattı.

Sosyal medya hesabında paylaştığı vidolarda, “işlenmemiş gıda diyeti”ni paylaşan Tuba Güleç, Gazi Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde tıp eğitimini tamamladıktan sonra Yale Üniversitesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalı ve California San Diego Üniversitesi Pediatrik Nöroşirürji Anabilim Dalı’nda eğitim aldı. Eğitimlerini tamamladı. Güleç, yurt dışında birçok ülkeyi tercih edebilecekken, Türkiye’yi seçti. 8 opsiyonu olduğunu belirten Dr. Güleç,  Sinop’ta Acil Hekimi olarak görev yapacağını duyurdu. Paylaşımında, “Umarım bu seçtiğim yol benim için en hayırlısıdır.” Dedi.

PAYLAŞIM SİNOP’TA KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU!

Dr. Gülenç’in sosyal medya hesabında paylaşımını gören Sinoplular da büyük heyecan oluştu. Böylesine heyecanlı ve neşe dolu bir hekimin kentte gelişinin bir şans olduğunu belirten vatandaşlar; “Keşke tüm doktorlar böyle hevesle gelse. Paylaşımıyla kendisini tanıdık. Onun gibi doktorlara çok ihtiyacımız var. İngiltere’yi bırakıp Türkiye’yi seçmesi de çok büyük bir onur. Kendisini kutluyoruz ve tanışmak için gün sayıyoruz. Sinop’un böyle hekimlere çok ihtiyacı var.” diye konuştu.

TUBA GÜLEÇ KİMDİR?

Tuba Güleç, Gazi Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde tıp eğitimini tamamladıktan sonra Yale Üniversitesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalı ve California San Diego Üniversitesi Pediatrik Nöroşirürji Anabilim Dalı’nda eğitim aldı. Aldığı eğitimler hakkında bilgi veren Güleç, kendisini “deneyim avcısı” olarak tanımlıyor. Çiğ et, ciğer, beyin, yumurtalık gibi organları yiyen fenomenin videoları sosyal medyada çok konuşulmuş ve tartışılmıştı. Öte yandan Tuba Güleç, ATV’nin popüler bilgi yarışması ‘Kim Milyoner Olmak İster’de de yarıştı.

Dr. Tuba Güleç’in sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım;

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.