Dolar 32,3355
Euro 35,1734
Altın 2.241,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

İMZALAR ATILDI: SİNOP’A 10 YENİ SPOR TESİSİ

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sinop’a 10 yeni spor tesisi kazandırılacağını duyurdu.

İMZALAR ATILDI: SİNOP’A 10 YENİ SPOR TESİSİ
Hayrettin Kaya
22 Mart 2022 10:50

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sinop’a 10 yeni spor tesisi kazandırılacağını duyurdu.

Aslan Özdemir

Son yıllarda gençlik ve spor alanında önemli yatırımların hayata geçirildiği Sinop’ta, sporu tabana yaymak için mahalle ve köylere de yeni tesisler kazandırılmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı Süper Toto Teşkilatı tarafından Sinop’a yapılacak 10 yeni gençlik ve spor yatırımının daha protokolü imzalandı.

İmza törenine; Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Süper Toto Teşkilatı Başkanı Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl katıldı.

SİNOP MERKEZ VE 3 İLÇEYE 10 YENİ SPOR YATIRIMI

Yeni spor yatırımlarına ilişkin açıklama yapan Milletvekili Maviş, imzalanan protokolle Sinop Merkez, Boyabat, Durağan ve Türkeli ilçelerine yeni spor tesisleri inşa edilerek gençler için yeni spor alanları oluşturulacağını belirtti.

Açıklamasında spor tesislerine ilişkin detayları da paylaşan Maviş, protokol kapsamında Sinop Merkezdeki Ada Mahallesinde bulunan Halil Özdoğru Ortaokulu bahçesine halı saha, Korucuk İlkokul bahçesinde basketbol sahası, Jandarma Birliği içerisine Halı Saha inşa edileceğini; Sarıağaççayı Köyü ile Yeşilyurt Köyüne halı saha, Yeşilyurt Köyü Okul Bahçesine ise basketbol sahası yapılacağını söyledi.

Ayrıca Durağan ilçesine yüzme havuzu ve semt sahasının kazandırılacağını ifade eden Maviş, Türkeli Akçabük Köyü’ndeki okul bahçesine ise yeni bir halı saha ve basketbol sahası inşa edileceğini belirtti.

3 KÖYE MODERN SPOR TESİSİ KAZANDIRILIYOR

Sarıağaççayı, Yeşilyurt ve Akçabük Köylerinin Muhtarlarının da eşlik ettiği törende, üç köye kazandırılacak spor tesislerinin de imzaları atıldı.

İmzalanan protokolün, özellikle köy okullarındaki çocuklara spor yapabilecekleri alanlar oluşturması bakımından önemli olduğunu söyleyen Maviş, Sarıağaççayı ve Yeşilyurt ile Akçabük Köylerine spor tesislerinin inşa edilecek olmasından ayrıca mutluluk duyduklarını belirtti.

Maviş, spor tesislerinin yapınına destek sunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür etti.

İMZALAR ATILDI: SİNOP’A 10 YENİ SPOR TESİSİ İMZALAR ATILDI: SİNOP’A 10 YENİ SPOR TESİSİ İMZALAR ATILDI: SİNOP’A 10 YENİ SPOR TESİSİ İMZALAR ATILDI: SİNOP’A 10 YENİ SPOR TESİSİ İMZALAR ATILDI: SİNOP’A 10 YENİ SPOR TESİSİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.