Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

İlçemize Canbağ Atandı

İlçemize Canbağ Atandı
Aslan Özdemir
24 Temmuz 2017 19:10

Ayancık Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ali Yılmaz’ın Ankara’ya denetmen olarak atanmasının ardından ilçemize Kars/Kağızman Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü görevini yapan Durali CANBAĞ atandı.

Hayrettin Kaya

Durali Canbağ, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da halka hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi. Devraldıkları görevi en iyi şekilde sürdürmeye çalışacaklarını ifade eden Canbağ, “ hepimiz bu memleketin, bu ülkenin çocuklarıyız. Memleketimizi ve ülkemizi sevmenin en iyi göstergesi de bulunduğumuz görevlerde elimizden geldiğinin en iyisini yaparak hizmet etmektir.Edindiğim tecrübeleri ilçe müdürü olarak halkımızın hizmetinde sunmaya gayret edeceğim. Allah bizleri hiç kimseye karşı mahcup etmesin.” dedi.

19 Haziran 2017 Pazartesi günü ilçemizde göreve başlayan Canbağ, Ayancık ilçesini beğendiğini ve kapılarının her konuda vatandaşlara sonuna kadar  açık olduğunu sözlerine ekledi. Bizlerde Ayancık Gazetesi olarak Canbağ’a görevinde başarılar dileriz.

Durali CANBAĞ; 1993 yılında Emekli Sandığı İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde göreve başladı.  1994 Yılından 2007 yılın a kadar Emekli Sandığı İdari İşler Daire Başkanlığında, 2008-2009 arası SGK destek hizmetleri daire başkanlığında, 2009-2010 arası Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğünde, 2010-2014 arası Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü rüzgarlı Sosyal Güvenlik Merkezinde görev yaptıktan sonra 2015-2017 arası Kars/Kağızman Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü görevinin ardından 2017 Haziran ayı itibarıyla da Ayancık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak atandı.

İlçemize Canbağ Atandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.