Dolar 32,3379
Euro 35,1488
Altın 2.241,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

İLÇEMİZDE “BİR KİTAP BİR YAZAR” PROJESİ

Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Yürütülen “Bir Kitap Bir Yazar” Projesi kapsamında ilk E-Konferans gerçekleştirildi.

İLÇEMİZDE “BİR KİTAP BİR YAZAR” PROJESİ
Hayrettin Kaya
22 Şubat 2021 13:07

Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Yürütülen “Bir Kitap Bir Yazar” Projesi kapsamında ilk E-Konferans gerçekleştirildi.

Aslan Özdemir

Ayancık Kaymakamlığı’nın destekleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin kitap okuma düzeylerinin artırılması, okunan kitapların içselleştirilmesi ve okur-eser-yazar etkileşiminin sağlanması hedeflenen “Bir Kitap Bir Yazar” projesi kapsamında ilk e-konferans gerçekleştirildi.

“Bir Kitap Bir Yazar” projesinin ilk etkinliği olan, Sosyolog-Yazar Nurdoğan ARKIŞ ile “Çocukta Özgüven Nasıl Gelişir?” konulu e-konferans, 20 Şubat 2021 tarihinde, İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat ERGÜL, öğretmenler ve velilerin katılımları ile gerçekleştirildi. İnsanın her yaşta sahip olması gereken özgüven duygusunun önemi, özgüven eksikliğinin sonuçları ve özgüveni geliştirme yöntemleri ile ilgili bilgilerin aktarıldığı e-konferans, Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Youtube sayfası üzerinden canlı olarak yayınlandı. Proje kapsamında her hafta farklı bir konuğun ağırlanacağı e-konferanslar devam edeceği öğrenildi.

İLÇEMİZDE “BİR KİTAP BİR YAZAR" PROJESİİLÇEMİZDE “BİR KİTAP BİR YAZAR" PROJESİ İLÇEMİZDE “BİR KİTAP BİR YAZAR" PROJESİİLÇEMİZDE “BİR KİTAP BİR YAZAR" PROJESİ

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.