Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

Erfelek’te Hoş Geldin Bebek Projesi

Erfelek’te, Kaymakamlık tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi olumlu yorumlar alıyor.

Erfelek’te Hoş Geldin Bebek Projesi
27 Ocak 2024 12:36

Sinop’un Erfelek İlçesinde, Erfelek Kaymakamlığı tarafından başlatılan Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında, yeni doğan bebeklerin aileleri ziyaret ediliyor. Ziyaretlerde yenidoğan setleri hediye ediliyor. Bu kapsamda Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız’ın Eşi Fatmanur Yıldız ve SYDV Müdür V. Filiz Aslan ilçede ikamet eden Uygun ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerinde aile ile bir süre sohbet eden Yıldız ve Aslan bebek için yeni doğan seti hediye ederek, sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Sinop’ta neden yok?

Söz konusu projenin Erfelek’te ve Gerze ilçelerinde uygulandığını belirten Sinoplu vatandaşlar; “Erfelek’te ve Gerze’de bu projenin uygulandığını sosyal medyalardan ve haber sitelerinden görüyoruz. Sinop’ta bu proje neden uygulanmıyor? Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ihtiyaç sahibi ailelere ulaştığını gerekli yardımların yapıldığını yakından biliyoruz. Demek istediğimiz, bürokrasi tarafından haneler ziyaret edilmeli. İllaki hediye vermek şart değil. Önemli olan hatırlanmak. O özel günleri yaşamak. Sinop’un ilçelerinde uygulanıyor ancak ilde uygulanmıyor. Bu tarz projeler vatandaşlar ve bürokrasi arasında köprü görevi görür. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelere bu proje uygulanmalı.” diye konuştu.

Erfelek'te Hoş Geldin Bebek Projesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.