Dolar 32,5355
Euro 34,8134
Altın 2.425,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergül’den Ayancık’a Veda Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergül’den Ayancık’a Veda Mesajı
15 Mart 2022 13:17

İlçemizde 2020 yılı mart ayından itibaren görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat ERGÜL, Kayseri Sarıoğlan İlçesine Şube Müdürü olarak atanması sebebiyle görevinden ayrıldı. 2 yıl süresince İlçemizde görev yapan ERGÜL, Ayancık’taki tüm eğitim camiasını unutmadığı bir veda mesajı yayımladı. Bizler de Ayancık Gazetesi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat ERGÜL’e yeni görev yerinde başarılar dileriz.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Ergül’ün yayımladığı veda mesajı;

Kayseri Sarıoğlan ilçesine Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanmam nedeniyle, İki yıldan beri sürdürdüğüm Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Rabbimin her türlü güzellikle donatmış olduğu bu güzel şehirde, yönetici arkadaşlarımız, öğretmenlerimiz, personellerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte Ayancık eğitimine katkı sunmanın gayreti içerisinde olduk. Zor zamanlarda, zor işlerin insanı olduk. Çok şükür Rabbimize ve hizmet ettiğimiz halkımıza mahcup olmadık. Salgın sürecinin ve İlçemizde yaşanan ağır afetin olumsuz sonuçlarına rağmen, yaptığımız projelerle, ev ev kurduğumuz kütüphanelerle, okullarımızda açılmasına öncülük ettiğimiz Tasarım Beceri Atölyeleri, Kütüphaneler, e-Sınav Merkeziyle ve yine açılmasına öncülük ettiğimiz köy okulumuzla, öğrenci ve öğretmenlerimizi birçok yazarımızla buluşturmanın mutluluğuyla verimli bir iki yılı tamamlayarak ayrılmış bulunmaktayız.

Eğitim, sonuçlarını uzun vadede elde edeceğimiz, emek ve bir gönül işidir. Ekibimizle birlikte tüm imkânlarımızı seferber ederek çalışmış olmanın huzuru içerisinde görevimizden ayrılırken, başarının temel ilkelerinden biri olan devamlılığın sağlanacağına ve bizden sonra da aynı şekilde üstüne koyarak bu gayret ve başarıların devam edeceğine inanıyorum.

Bu süreç içerisinde birlikte çalıştığımız ve başarılı olmamız için desteklerini esirgemeyen başta Ayancık Kaymakamımız Sayın İsmail PENDİK’E, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan YILDIZ’a, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici ve personellerine, Belediye başkanımız Sayın Hayrettin KAYA başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza, tüm Daire Amirlerimize, Şube Müdürlerimiz, Veysel DEMİR, Mehmet BAL, Arif ÇOPUR, Abdulhalık DEMİR, Hanife Başar ÖZCAN ve Yasemin AKKOÇ’a, Özel büroda görev yapan Ertunç ALTUN, Arif ALCAN ve Deniz ÇAPKAN’a, MEBBİS Yöneticimiz Mihriban BAŞAR’a, Milli Eğitim Müdürlüğümüzde şef, memur ve yardımcı hizmetli olarak görev yapan kıymetli personellerimize, tüm okul müdür ve müdür yardımcısı arkadaşlarıma, içerisinde bulunmaktan gurur duyduğum Ayancık’taki eğitim faaliyetlerinin bizzat içerisinde bulunan fedakâr ve vefakâr tüm öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarımıza, Halk Eğitimi Kurslarımızda görev alan Usta Öğreticilerimize, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize, özel öğretim kurumlarımızın değerli yönetici ve personellerine, eğitime katkı sunan tüm sivil toplum kuruluş temsilcilerine, hayırseverlerimize, yerel basınımıza ve çok kıymetli Ayancık halkına emek ve katkıları için şükranlarımı, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Şairin “Bâkî kalan bu kubbede bir hoş seda imiş” dediği gibi; gönüllerde hoş bir seda bırakabilmişsek ne mutlu bize… Rabbim şehrimizi ve tüm ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin. Sağlıkla ve sevgiyle kalınız. Allah’a emanet olunuz.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergül'den Ayancık'a Veda Mesajı

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.