Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 16°C

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İlçe Kaymakamımız İsmail Pendik, İlçemizde ziyaretlerde bulundu.

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI
7 Ağustos 2020 18:01

Kamu kurum ve kuruluş müdür ve amirleriyle hemen toplantı gerçekleştiren Kaymakam Pendik, “Ayancık Kaymakamlığına bağlı kamu kurumları olarak; Belediye, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlarımızla tam bir uyum ve koordinasyon içinde çalışmalıyız. Ancak bu şekilde Ayancık’taki kamu hizmetlerin kalitesini artırabiliriz” dedi.

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Toplantı sonrası İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Ayancık Gençlik Merkezini ziyaret ederek burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Buradaki kadınlar, gençler ve çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Pendik, kaymakamlık kapısının başta kadınlar, gençler ve çocuklara olmak üzere herkese açık olduğunu belirtti.

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

KAYMAKAMDAN ŞEHİT ZİYARETLERİ

İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK ve beraberindeki heyet; 1.Dünya Savaşında, Çanakkale Savaşında, Milli Mücadelede ve Terörle Mücadelede Şehit olan Ayancıklıların hatırlarının yaşatıldığı Ayancık Şehitlik Anıtını ziyaret etti. Başta Gazi Mutafa Kemal Atatürk için ve Aziz Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Kaymakam Pendik; ” Bize bu toprakları vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize şükran, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz. Şehitler diyarı Ayancık’a hizmet etmenin şeref ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

 

 

 

 

 

 

 

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

İlçe Kaymakamımız PENDİK ve beraberindeki heyet; ilçemiz şehitlik anıtı ziyareti sonrasında 15 Temmuz Şehidi Ömer Can Açıkköz ile 1994 yılında terörle mücadelede şehit olan Selami Gürleyen’in kabirlerini ziyaret etti. Şehitlerimizin kabirleri başında Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Kaymakam Pendik; Şehit Ömer Can Açıkköz’ün Gebze’de ikamet eden babası Fahrettin Açıkgöz’ü telefonla aradı. Şehit Selami Gürleyen’in Karakestane Köyünde ikamet eden Babası Yaşar Gürleyen ile Annesi Hanife Gürleyen’i ziyaret eden Kaymakam Pendik, Şanlı Bayrağımızı Şehit ailemize hediye etti. Kaymakam Pendik; ” Bu vatanda bir, beraber ve kardeş olarak güven ve huzur içinde yaşıyorsak aziz Şehitlerimiz sayesindedir. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, aziz ailelerinin her zaman emir ve hizmetlerinde olduğumuzu buradan ifade ediyoruz.” dedi.  Türkan KARABAŞ

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İLÇE KAYMAKAMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.