İhsan Taş’ın “Sihirli Piyano – Dedemin Gözyaşları” Kitabının İmza Günü Etkinliği TÜYAP’ta Gerçekleştirildi
İhsan Taş’ın ‘Sihirli Piyano – Dedemin Gözyaşları’ kitabının imza günü etkinliği TÜYAP’ta büyük ilgi gördü.
İhsan Taş tarafından kaleme alınan “Sihirli Piyano – Dedemin Gözyaşları” adlı kitabın imza günü etkinliği, 20 Aralık 2025 tarihinde 42. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kapsamında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.
Etkinliğe Yoğun Katılım
Türk sinemasının önemli isimlerinden Serpil Çakmaklı ve Halil Ergün başta olmak üzere, oyuncular Metin Yıldırım, Mahmut Görgen, Şebnem Keskin, Pınar Güven, Ayşe Peksoy ve Suat Ünal etkinlikte yazar İhsan Taş’a destek verdi. Memphis Yayınları ve Zin Kitap işbirliğiyle yayınlanan eserin imza gününde ziyaretçiler, yazarla tanışma ve kitabı imzalatma fırsatı buldu. Etkinlik, fuarın önde gelen buluşmalarından biri olarak dikkat çekti.
Bağış ve Sosyal Sorumluluk
Satışlardan elde edilen gelirlerin lösemili çocuklara bağışlanacağı bilgisi paylaşıldı. Bu bağlamda, etkinliğe katılan sanatçılar arasında Serpil Çakmaklı’nın da önemli bir katkı sağladığı bildirildi. Kitaba olan yüksek talep nedeniyle kitaplar beklenenden kısa sürede tükendi ve imza günü erken tamamlandı. İhsan Taş, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada kitabın kendisi için özel bir değer taşıdığını ifade ederek, destek veren tüm sanatçılara ve okuyuculara teşekkür etti.
Kaynak: BYZHA