Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
16°C
Parçalı Bulutlu
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C

Hijyen Belgesi Nedir, Nasıl Alınır?

Sağlığımızı korumak ve insanların bulundukları ortamlarda hijyen standartlarını yükseltmek, günümüzde büyük bir önem taşımaktadır.

Hijyen Belgesi Nedir, Nasıl Alınır?
26 Ocak 2024 18:42

Sağlığımızı korumak ve insanların bulundukları ortamlarda hijyen standartlarını yükseltmek, günümüzde büyük bir önem taşımaktadır. Bu bağlamda, hijyen belgesi alımı, sağlık bakanlığı tarafından zorunlu kılınmış ve bireylerin hijyen konusunda bilinçlenmelerini sağlayan bir süreç haline gelmiştir.

Satem Mobil Sağlık olarak, hijyen belgesi alımında profesyonel eğitim ve destek sağlayarak sizlere sağlıklı bir geleceğin kapılarını aralamak için buradayız. Hijyen belgesi nasıl alınır diyorsanız işte bazı detaylar;

Hijyen Belgesi ve Önemi

Hijyen belgesi, insanların sağlığına olumsuz etki edebilecek ortamlarda alınması gereken tedbirleri uygulamalı olarak öğreten bir hijyen eğitimi sonrasında verilen önemli bir belgedir. Sağlık bakanlığı tarafından zorunlu kılınan bu belge, 2013 yılında yürürlüğe giren yönetmelik ile hayatımıza girmiştir. Hijyen belgesi alımının temel amacı, bireyleri hijyen konusunda bilinçlendirmek ve iş sahalarında daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturarak hastalıkların önüne geçmektir.

Satem Mobil Sağlık’ta Hijyen Belgesi

Satem Mobil Sağlık olarak, hijyen belgesi alımı için gerekli olan MEB onaylı sertifikalı hijyen eğitimini sizlere sunmaktayız. Sağlığınızı ve iş hayatınızı koruma altına almak adına uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen bu eğitim, hijyen standartlarına uygun bir şekilde iş yerlerinde temizlik işlerini düzenli olarak yürütmek isteyen herkes için uygundur.

Hijyen belgesi alması zorunlu olan kişi ve iş yerleri için cezai işlem uygulanmaktadır, bu nedenle Satem Mobil Sağlık’tan hijyen belgesi alarak yasal düzenlemelere uygunluğunuzu sağlayabilirsiniz.

Kaynak: https://satemmobilsaglik.com/hijyen-belgesi

*Tanıtım yazısıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.