5 Nisan 2026, 16:37:14
Dolar 44,5811
Euro 51,4630
Altın 6.704,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 14°C
Az Bulutlu
Sinop
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 11°C
Per 11°C

Hazırlıklar Tüm Hızıyla Sürüyor

Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor, en son gelişmeler ve detaylarla süreci kaçırmayın. Güncel bilgileri burada keşfedin.

Hazırlıklar Tüm Hızıyla Sürüyor
3 Nisan 2026 14:13

26 Nisan – 3 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenecek olan 61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun hazırlık çalışmaları hızla devam ediyor. Organizasyonun planlanan aşamalarından biri olan il koordinasyon toplantıları, Muğla ve İzmir’de gerçekleştirildi, Antalya’da devam edecek ve Ankara’da sona erecek.

Hazırlık Süreci ve İl Koordinasyon Toplantıları

Türkiye’nin en önemli uluslararası spor etkinliklerinden biri olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilmektedir. 26 Nisan – 3 Mayıs 2026 tarihleri arasında yapılacak olan 61. tur, Çeşme’den başlayıp Aydın, Marmaris, Kıran, Fethiye, Patara, Kemer ve Antalya etaplarının ardından Ankara’da sona erecek. Toplamda 8 etaptan oluşan ve 1133.5 kilometrelik parkur, uluslararası bisiklet takımlarını Türkiye’de buluşturacaktır.

İl Koordinasyon Toplantılarının Detayları

Muğla, İzmir ve Antalya illerinde yürütülen il koordinasyon toplantıları, ilgili valiler; Muğla Valisi İdris Akbıyık, İzmir Valisi Süleyman Elban ve Antalya Valisi Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantılarda; Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Yol Bisikletinden Sorumlu Asbaşkan Metin Cengiz ile çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri de yer aldı. Toplantılarda parkur güvenliği, trafik düzenlemeleri, ulaşım ve sağlık ile acil durum planlamaları gibi operasyonel konular ayrıntılı şekilde değerlendirildi. Organizasyonun yüksek kalite standartlarında gerçekleşmesi için ilgili kurumlar koordineli şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. İl koordinasyon toplantılarının tamamlanması, 8 Nisan 2026 tarihinde Ankara’da yapılacak toplantı ile planlanmaktadır.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.