Dolar 32,3835
Euro 34,7992
Altın 2.442,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

HAYRETTİN KAYA: PAZARYERİNE BAŞLIYORUZ

CHP Ayancık Belediye Başkan Adayı Hayrettin Kaya, seçim sonrası pazaryeri inşaatına başlayacaklarını belirtti.

HAYRETTİN KAYA: PAZARYERİNE BAŞLIYORUZ
30 Mart 2024 19:27

CHP Ayancık Belediye Başkan Adayı Hayrettin Kaya, seçim sonrası pazaryeri inşaatına başlayacaklarını belirtti.

Ayancık Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen mitingde başkan adayı Hayrettin Kaya, yapılan eleştirilere cevap verdi. Apart Otel Tesislerinin daha önceden özelleştirildiğini belirten Kaya “Apart Otel sosyal tesis olarak kullanılmaktadır. Düğünlerde, nişanlarda, özel günlerde vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Aş evi olarak kullanıyoruz, yemek dağıtıyoruz.” dedi.

8 DÖNÜM ARSA SATTIK
Yatırımların engellendiğini belirten Kaya şunları söyledi:

“Biz muhalefet partisiyiz, bize gelecek olan yatırım ve paralar engelleniyor. Biz toplamda 8 dönüm arsa sattık. Bu ilçede Ak Parti döneminde 38 dönüm arsa satıldı.

AYANCIK EKONOMİSİNE 100 MİLYON
Vaatlerimizi yerimize getiremediğimiz söyleniyor. Pandemi, sel ve depremle uğraştık. Geriye kalan sürede altyapıyı tamamladık, tüm yollarımızı asfalt ve beton yollarla donattık. İki tekstil açtık. Ayancık ekonomisine 100 milyon para getiriyoruz.

İLK MESAİ GÜNÜNDE PAZARYERİNE BAŞLIYORUZ
Çok projeler paylaştık ama malum sebeplerden dolayı yapamadık. Mazeretimiz var. Yapamadığımız projeleri önümüzdeki 5 yıl içerisinde hayata geçirmek için çalışacağız. Seçimi kazandıktan sonra ilk mesai gününde pazaryeri projemizin çalışmalarını başlatıyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.