Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

GÖKSU’NUN YENİ ŞUBESİNİ ÜNLÜ MODACILAR AÇTI

Sinop’ta BUGO Güzellik Merkezi ünlü modacılar İvana Sert ve Hakan Akkaya’nın katılımıyla açıldı.

GÖKSU’NUN YENİ ŞUBESİNİ ÜNLÜ MODACILAR AÇTI
20 Temmuz 2020 11:37

Dünyaca ünlü Sinoplu Make-Up Burçin Göksu’ya ait olan Bugo markası bundan böyle Sinop’ta da hizmet vermeye başladı.

Sinop Bugo Beauty & Spa düzenlenen törenle açıldı. Açılışa: CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkan Vekili Hakan Sönmez, ünlü modacılar İvana Sert ve Hakan Akkaya ile aslen Sinop – Türkeli’li  olan Bugo’nun kurucusu Estetik & Güzellik Danışmanı ve Estetisyen Burçin Göksu, ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Sinop’un ünlü DJ’i Emin Özmen’in sunumunu yaptığı açılışa Sinoplu kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Açılışta konuşan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, BUGO’nun Sinoplulara hayırlı olmasını diledi. Karadeniz, ünlü modacılar İvana Sert ve Hakan Akkaya’ya ile BUGO’nun kurucusu Burçin Göksu’ya Sinop’un tanıtımına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

SİNOP’A AŞIK OLDUM
Sinop’a şık olduğunu belirten ünlü moda ikonu İvana Sert; “Sinop ben size aşık oldum. Siz en mutlu insanlarsınız. 8 yıldan beri Sinop’un mutluluğu tescilleniyor. Hep mutlu kalın” dedi.

BURÇİN GÖKSU SİNOP İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER
Hakan Akkaya ise Burçin Göksu’nun Sinop için çok önemli bir değer olduğunu söyledi. Akkaya: “Sinoplular Burçin beyin kıymetini bilmeli. Burçin bu kentin tanıtımında çok önemli” diye konuştu.

HAYALİM MEMLEKETİME ŞUBE AÇMAKTI
BUGO markasının kurucusu, ünlüler dünyasının en önemli Makyaj sanatçısı ve kalıcı Makyaj eğitmeni Sinoplu Burçin Göksu ise, hayalinin Sinop’a şube açmak olduğunu ve bunu da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Göksu: “Öncelikle hayalim buydu. Şubelerimden birini Sinop’ta memleketimde açmaktı. Çok şükür bunu gerçekleştirdim. Bu topluluğu görünce çok doğru bir karar verdiğimi görüyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Vekili Hakan Sönmez’de konuşmasında işletmenin Sinop’a hayırlı olmasını diledi. Açılış kurdele kesimi ve ikramlarla devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.