Dolar 32,4759
Euro 34,5661
Altın 2.475,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Gerze’de Mikser Araçları Yıkıp Geçti

Telefon tellerine takılan bir beton mikseri, Gerze’de bulunan Yeni Cadde’deki araçları yıkıp geçti. Olayda çok sayıda araç zarar görürken, evlerin bahçeleri ve ağaçlar da zarar gördü.

Gerze’de Mikser Araçları Yıkıp Geçti
1 Mart 2017 17:47

Telefon tellerine takılan bir beton mikseri, Gerze’de bulunan Yeni Cadde’deki araçları yıkıp geçti. Olayda çok sayıda araç zarar görürken, evlerin bahçeleri ve ağaçlar da zarar gördü.
Olay saat 20:50 sıralarında Merkez Camii’nin alt tarafında bulunan Yeni Cadde’de meydana geldi. Yeni Cadde istikametinden Kültür Caddesi’ne dönüş yapmak isteyen beton mikseri telefon tellerine takıldı. Aynı cadde üzerinde bulunan 6 telefon direğini yerinden söken mikser, 57 FA… plakalı aracı devirirken, 57 KF…, 57 FC…, 55 HC…, 57 FC… ve 57 FA… plakalı beş araca da maddi zarar verdi.
“Darbe oluyor zannettik”
Son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar darbe girişiminden sonra tedirgin olan ilçemiz vatandaşları, çok yüksek bir gürültüyle tüm caddenin talan edildiğini belirtirken, “biz böyle bir gürültü görmedik. İkinci bir darbe girişimi yaşıyoruz zannettik. Hemen sokağa fırladık” şeklinde konuştular.
Maddi hasarın çok ciddi rakamlara ulaştığı trafik teröründe, o bölgede ikamet eden vatandaşların internet ve telefon ağı çöktü. Vatandaşların bahçelerinden geçen telefon direklerinin kopmasıyla birçok evin bahçesi de zarar gördü.
Olay yerinden kaçtı
Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, beton mikseri kullanan bir şahsın tüm bu olaylara neden olduğu söylenirken, mikseri kullanan şahıs aracıyla birlikte olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Polisin olayla ilgili görgü tespiti yaptığı öğrenilirken, kaçan şahsın bulunması için de çalışma başlattığı gelen bilgiler arasında.
Kaynak: gerzeninsesi.com
Haber: Kaan TÖNGELCİ

Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti Gerze'de Mikser Araçları Yıkıp Geçti

YORUMLAR

  1. Samet dedi ki:

    Gerze sakin şehir seçildi ama Gerze’nin sakin şehirliği kalmayacak yakın zamanda. Her yer beton yığını olmaya başladı. Yangın evlerini yıkıp yerine apartman yapılmaya devam edilirse eğer o eski Gerze’yi mumla arayacağız. İlçenin içerisinde o kadar çok inşaat yapılmaya devam ediliyor ki her yer beton mikserleri ile doldu taştı. Ve dahada artacak gibi görünüyor.