Dolar 32,5836
Euro 34,8316
Altın 2.411,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Gerze Muhtarlar Derneğinin Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Gerze Muhtarlar Derneği, Olağan Genel Kurulu toplantısını 26 Şubat 2016 Cuma günü gerçekleştirildi.

Gerze Muhtarlar Derneğinin Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi
26 Şubat 2016 19:08

Gerze Muhtarlar Derneğinin olağan genel kurulu 26 Şubat 2016 günü saat:10.00’da Gerze Muhtarlar Derneğinin hizmet binasında gerçekleştirildi.

Derneği kayıtlı 42 muhtardan 41’nin oy kullandığı genel kurul, Başkanlığa Nazım Taştutan, katip üyeliklere Cemal Korkmaz ve Ahmet Tiryaki’nin seçilmesiyle oluşturulan divandan sonra belirlenen gündem gereği başladı. Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşının ardından, derneğin faaliyet raporu okundu, oylandı ve kabul edildi. Denetim kurulu raporunun da aynı şekilde kabulünden sonra gündem maddeleri görüşüldü ve gündem gereği seçimlere geçildi.

Mevcut Başkan ve 10 yıldır aralıksız başkanlık görevini sürdüren Acısu köyü Fikri Uyanık ve Yenikent köyü muhtarı Hasan Danacı’nın başkanlık için aday olduğu iki listenin yarıştığı seçim sonucuna Fikri Uyanık’ın listesi 29 oy, Hasan Danacı’nın listesi ise 12 oy aldılar. İki yıllığına bu göreve seçildiler.Dernekler Kanunu gereğince seçimi kazanan liste 7 gün içinde, kendi arasında 1Başkan, 1Başkan Yardımcısı, 1Muhasip ve 1Sekreter seçerek yönetim kurullarını oluşturacak.Kongre olağan genel kurulda güven tazeleyen Başkan Fikri Uyanık’ın üyelere yaptığı teşekkür konuşması ve pide ikramı ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.