Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Geçmişten Günümüze Pırlantalı Bileklik

Geçmişten günümüze her devrin en çarpıcı mücevherlerinden biri olmuş pırlanta bileklik her zaman kadınların hayalini süslemiştir.

Geçmişten Günümüze Pırlantalı Bileklik
27 Şubat 2020 15:08

Geçmişten günümüze her devrin en çarpıcı mücevherlerinden biri olmuş pırlanta bileklik her zaman kadınların hayalini süslemiştir. Eşsiz taşlarla bezenmiş, zarif fakat bir o kadar da göz alıcı pırlanta bileklikler baget, safir, zümrüt, yakut veya fantezi modellerle karşımıza çıkmaktadır. Her biri bir birinden eşsiz, son derece şık tasarımlara sahip bu bileklikler her daim kadınların bileklerini süslemeye devam edecektir.

Suyolu Pırlanta Bileklik

Kadınlar tarafından en çok beğenilen ve modası hiç geçmeyen bir model olan suyolu bileklikler diğer modellere göre biraz daha yüksek fiyatlara sahip olsa da zaman ötesi bir şıklık vadetmektedir. Yıllardır mücevher tasarımcıları tarafından işlenen bir model olsa da modern ve asil görünümü ile suyolu bileklikler popülerliğini daima korumaktadır. Sevdikleriniz için eşsiz bir hediye olacaktır.

Su damlalarının güneşte parıltısının eşsiz efektini sunan pırlanta ışıltısı, her yaştan kadına ve her tarza yakışacak bir mücevherdir. Geleneksel çizgilerin ön plana çıktığı zümrüt ve yakut ile kombin edilmiş bileklik modelleri, kolye, yüzük ve küpe modelleri ile tamamlanmaktadır. Doğum günü, yıl dönümü, nişan, evlilik gibi özel günler için muhteşem bir hediye… https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-bileklikler sayfası en yeni modellerin adresi konumunda yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.