Dolar 32,5434
Euro 34,9349
Altın 2.426,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Galaxy Note 6, 250 GB Hafıza İle Çıkış Yapabilir!

Dünya teknoloji lideri Samsung’un çıkaracak olduğu Galaxy Note 6 depolama alanı konusu içerisinde rakiplerinden birer adım daha önde yer alma hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni depolama yongası ise oldukça iddialı olduğu belirtiliyor. Phablet kategorisi içerisinde en başarılı ürün çeşitlerinden birisi olan Samsung Galaxy Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 6 depolama alanı konusu bakımından çok daha rekabet üstüne rekabet taşıyacak olduğu görülüyor. Dev firmanın yeni UFS standartları içerisinde depolama kapasitesi ve hız içerisinde de büyük dikkat çekmekte. .

Galaxy Note 6, 250 GB Hafıza İle Çıkış Yapabilir!
26 Şubat 2016 09:29

Dünya teknoloji lideri Samsung’un çıkaracak olduğu Galaxy Note 6 depolama alanı konusu içerisinde rakiplerinden birer adım daha önde yer alma hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni depolama yongası ise oldukça iddialı olduğu belirtiliyor. Phablet kategorisi içerisinde en başarılı ürün çeşitlerinden birisi olan Samsung Galaxy Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 6 depolama alanı konusu bakımından çok daha rekabet üstüne rekabet taşıyacak olduğu görülüyor. Dev firmanın yeni UFS standartları içerisinde depolama kapasitesi ve hız içerisinde de büyük dikkat çekmekte.

Galaxy Note 6 depolama alanı nasıl olacak?
Akıllı telefonlarda 128 GB depolama alanı bir süredir zaten sunuluyor. Ancak Samsung bunu bir adım öteye taşımaya hazırlanıyor. Yeni Universal Flash Storage 2.0 yani UFS standardı V-NAND teknolojisini kullanıyor. Saniyede 45.000 okuma ve 40.000 yazma (IOPS) değerlerine sahip olan bu teknoloji ile 256 GB depolama alanına ulaşmak mümkün. Hafıza kartı desteğiyle de bu alan iki katına çıkarılabilir. Yeni Galaxy Note 6 depolama konusunda şimdiden heyecan uyandırıyor.

Saniyede 850 MB okuyan, 260 MB yazabilen yeni depolama yongaları üst düzey micro SD kartlardan üç kat daha performanslı çalışıyor. 90 dakikalık 1080p videonun yongaya kaydedilmesi yaklaşık 12 saniye sürüyor. 4K video çekimleri ve oynatma için de uyumlu görünüyor. Böylesine depolama hızları tabii ki beraberinde USB 3.0 teknolojisini de gerektiriyor.

Galaxy Note 6 depolama teknolojisi konusunda rakiplerinden bir adım daha önce olacak. Telefonun önümüzdeki yaz aylarında duyurulması bekleniyor. Firma şimdilik Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleriyle meşgul.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.