Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Fahri Alkan, Gelecek Partisi Sinop İl Başkanı oldu

Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi’nin Sinop İl Başkanı Sinoplu iş insanı Fahri Alkan oldu.

Fahri Alkan, Gelecek Partisi Sinop İl Başkanı oldu
Hayrettin Kaya
29 Kasım 2021 09:47

Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi’nin Sinop İl Başkanı Sinoplu iş insanı Fahri Alkan oldu.
Gelecek Partisi Sinop İl Başkanlığı teşkilatı oluştu. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, il başkanlığı görevine Sinoplu siyasetçi ve iş insanı Fahri Alkan’ı atadı.
Gelecek Partisi Genel Merkezinde görevlendirme yazısını bizzat Alkan’a teslim eden Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Alkan ve ekibine başarılar diledi.
Bu arada kurucu il başkanı Fahri Alkan başkanlığında oluşan il yönetiminde şu isimler yer aldı: Yılmaz Aslanboğa, Fatih Akyıldız, Mehmet Doğan, Mehmet Kaçal, Eren Bal ve Kaan Sert.
FAHRİ ALKAN KİMDİR?
Fahri Alkan 1977 yılında Sinop’un Gerze ilçesinde doğdu. 3 Kardeşin en küçüğü olan Fahri Alkan ilk ve orta öğrenimini Sinop Dikmen İlköğretim okulunda tamamlayarak lise öğrenimini Gerze Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde tamamladı. 1996 yılında gittiği İstanbul’da 2002 yılına kadar Hakyol Vakfı İktisadi işletmelerinde çalıştıktan sonra güvenlik, temizlik, inşaat ve hayvancılık sektörlerinde yaklaşık 18 yılı aşkın faaliyet gösteren Alkan, 2002 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini bitirdi. Fahri Alkan, 2004 yılında askerlik görevini kısa dönem olarak Ankara Muhabere okulunda ifa etti. Sinop ta AK Partiden Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği adaylıkları bulunan Alkan, ASKON, TRKTYD Kentsel Tesis Yönetim Derneği ve SİAD‘ta yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Fahri Alkan Evli ve 3 çocuk babası.

Aslan Özdemir

Fahri Alkan, Gelecek Partisi Sinop İl Başkanı oldu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.