Dolar 32,5805
Euro 34,8346
Altın 2.418,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Ersoy'dan Ramazan Ayı Mesajı

Mehmet ERSOY Ramazan Ayı'nın başlaması nedeniyle kutlama mesaj yayımladı.

Ersoy'dan Ramazan Ayı Mesajı
27 Haziran 2014 21:12

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY Ramazan Ayı'nın başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ersoy mesajında şu sözlere yer verdi;
"Rahmet ve bereket ayı Mübarek Ramazan'ımızı tebrik ederim. Bu günlerin feyzi ve bereketiyle bütün islam alemine barış, huzur, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü ikliminin hakim olmasını, birliğimiz ve beraberliğimiz için yapacağımız duaların kabul olmasını, rabbimizin fitnecilere, fesatçılara, kardeşi kardeşe kırdıran cellatlara ve onların işbirlikçilerine, kandan, gözyaşından, kaostan, medet umanlara fırsat vermemesini temenni ederim. Selam ve saygılarımla"
 

Ersoy'dan Ramazan Ayı Mesajı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.