Dolar 32,4916
Euro 34,5974
Altın 2.487,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Ergün’den Anneler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Ayhan Ergün’den Anneler Günü Mesajı

Ergün’den Anneler Günü Mesajı
9 Mayıs 2015 19:42

Belediye Başkanı Ayhan Ergün,  başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirterek, ‘Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır’ dedi.

 

Başkan Ergün;  “Annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak ve onları sevmek, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek hayat biçimini benimsemenin herkese düşen bir görevdir. Sevgili Peygamberimizin " Cennet Anaların ayakları altındadır" hadisi şerifi ile önemi bir kat daha artan değerli Annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet, onlara ne derece hizmet etsek asla yeterli gelmez. Bizler Annelerimize karşı olan gönül borcumuzu her ne yapsak ödeyemeyiz. İşte bu nedenle Annelerimizi yılda bir defa hatırlamak yerine Annelerimizin her gün hayır dualarını almak bizlerin en şerefli görevi olmalıdır. Bu duygularla, başlarımızın tacı, kalplerimizin ilacı yuvalarımızın mimarı  başta şehit Annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler gününü kutluyor, her birini ayrı, ayrı sevgi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.