Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Ergül Ziyarette

Belediye Başkanımız Baki Ergül hanımların düzenlediği ev toplantılarına katılarak soruları ve sorunları birebir dinleyerek cevaplar verdi.

Ergül Ziyarette
28 Ocak 2014 14:38

Belediye Başkanı Baki Ergül'e ziyaretlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Acun ve İl Kadın Kolları Başkanı Hacer İnceoğlu'da eşlik etti.

 

Başkan Ergül Sinop içme suyundan, derin deniz deşarjına, imar sorunlarından, trafik düzenlemelerine, pazaryerinden, çevre düzenlemelerine birçok konuda hanımlara bilgiler ve sorulara cevapladı.

 

Ergül  ''Göreve geldiğimiz günden bu yana 5 yıllık süreçte seçim beyannamemizde, kişisel ve sözel ne söz vermiş isek hepsini hayata geçirdik. Amacımız hayaller vaad edip insanların gözlerini boyamak değil, ilimizin önemli alt ve üst yapı sorunlarını kesin ve kati çözümlere kavuşturmak olmuştur. Sinop içme suyu, kanalizasyon derin deniz deşarjı, yağmur suyu hatları, su deplaseleri, yeni su ve kanalizasyon hatları önemli alt yapı sorunları idi. Bunları 5 yıllık süreçte herşeyi ile tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Bunun yanında 21 kilometreye varan asfalt çalışmalarımız, yaklaşık 75 sokakta yaptığımız parke yol çalışmalarımız , Atatürk Anıtı, Aşıklar Caddesi, 21 adet yeni çocuk parkı, yeni kaldırımlar gibi daha sayamadığımız önemli üst yapı çalışmaları ile kentimizinde çehresini değiştirdik. Bunuda çalışma arkadaşlarım, değerli Sinoplular ile birlikte başardık. Bu bilgileri herkesle paylaşmak adına herkesin davetine, toplantılarına, özel günlerine elimizden geldiği kadar iştirak etmeye çalışıyorum. Birebir herkesten soruları ve sorunları dinleyip doğru bilgiler vererek yalan yalnış durumları ortadan kaldırmak olmuştur. Bizler çocuklarımız, torunlarımız, cumhuriyet ve ülkemiz için çalışıyor, üretiyor, paylaşıyoruz. Kapımız, yüreğimiz her daim açık.'' dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.