Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Erasmus+ Gençlik Projesi Kabul Edildi

Sinop Hayaller Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Play For Improvability” başlıklı projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Erasmus+ Gençlik Projesi Kabul Edildi
21 Ağustos 2015 12:51

Sinop Hayaller Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Play For Improvability” başlıklı projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

 

Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Erasmus+ Programı kapsamında Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Ana Eyleminde, Öğrenci ve Personel Hareketliği kapsamında Gençlik Çalışanlarının Hareketliliği 2. Döneminde Sinop Hayaller Tiyatrosu Derneği’nin koordinatör ev sahibi ülke olarak hazırlamış olduğu “Play For Improvability” isimli 21 bin 365 Avro bütçeli projesi asil listeden kabul edildi. 

 

“Play For Improvability” isimli proje hibe desteği ile Türkiye, Macaristan, İtalya, İspanya, Portekiz, Yunanistan, Gürcistan, Sırbistan ve Kıbrıs (GKRK) olmak üzere 9 Avrupa ülkesinden 30 katılımcıyı Gençlik Çalışanlarının Hareketliliği konusunda çalışmak için bir araya getireceklerini belirten Sinop Hayaller Tiyatrosu Derneği Başkanı ve Genel Sanat önetmeni Enes CANGÜL, “24 – 30 Ekim 2015 tarihleri arasında 7 gün süre ile koordinatör ev sahibi ülke olarak Sinop’ta gerçekleşecek. Çeşitli proje faaliyetleriyle Gençlik Çalışanları için ipuçlarının keşfedilmesi, dış mekân etkinlikleri aracılığıyla kaynaşma ve işbirliğinin güçlenmesi, kültürel geceler sayesinde eğlenerek farklı kültürlerin tanınması amaçlanıyor. Ayrıca katılımcı ve etkileşimli çalışma yöntemleri sayesinde katılımcıların birlikte çalışmanın, toplumun aktif bireyleri olmanın ve yeni insanlarla tanışmanın keyfini çıkaracak. Bunların yanı sıra proje gençlik alanındaki projelerin artmasına katkı sağlayacak ve gençleri, gençlik çalışanlarını, gençlik liderlerini ve politika yapıcıları gelecek projelere katılmaya teşvik edecektir. Projemiz Sinop’umuza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.