Edremit Belediyesi Geleneksel Uçurtma Şenliği Gerçekleştirildi
Edremit Belediyesi’nin düzenlediği Uçurtma Şenliği renkli görüntülerle coşkulu geçti, katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Edremit Belediyesi tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında organize edilen 26. Geleneksel Uçurtma Şenliği, binlerce katılımcının iştirakiyle coşkulu bir şekilde tamamlandı.
Şenlik Etkinlikleri ve Katılımcılar
Altınkum Mahallesi Dalyan Sahili’nde düzenlenen organizasyona Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Gün boyunca süren programda çeşitli eğlenceli yarışmalar ve aktiviteler gerçekleştirildi.
Ödül Töreni ve Başkanın Açıklamaları
Yumurta ve çuval yarışlarının yanı sıra uçurtma yarışlarının da yer aldığı şenlikte, farklı yaş gruplarından dereceye giren çocuklar protokol üyeleri tarafından ödüllendirildi. Başkan Mehmet Ertaş, yaptığı konuşmada 23 Nisan’ın önemine değinerek, etkinlikte çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Ayrıca, çocukların daha iyi koşullarda büyümesi için belediye olarak çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Etkinlik, renkli görüntüler eşliğinde tamamlandı.
Kaynak: BYZHA