Dolar 32,4798
Euro 34,9465
Altın 2.435,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

DURAĞAN CHP’DEN ANLAMLI ZİYARET…

CHP Durağan ilçe Başkanlığı 24 Kasım öğretmenler günü’nde öğrencileri olmadan bir eğitim öğretim yılında uzaktan  eğitim ve öğretimle zor bir dönem geçiren öğretmenleri ziyaret etti.

DURAĞAN CHP’DEN ANLAMLI ZİYARET…
26 Kasım 2020 15:56
CHP Durağan ilçe Başkanlığı 24 Kasım öğretmenler günü’nde öğrencileri olmadan bir eğitim öğretim yılında uzaktan  eğitim ve öğretimle zor bir dönem geçiren öğretmenleri ziyaret etti.  Öğretmenler günü dolayısı ile İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Açıkgöz’ü makamında,  Öğretmen evi Müdürü Cevdet Gökdemir ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Şahin’i ziyaretle başlayan günde Durağandaki eğitim öğretime devam eden tüm okul müdürlüklerine  CHP  Durağan ilçe teşkilatı gönderdiği çiçeklerle öğretmenler gününü kutladı.
CHP Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker eşi Gülcan Eker ve yönetim kurulu üyesi ile birlikte   ilçenin en uzak okullarından  olan ve zor şartlar altında görev  yapan Tekir Şehit Engin Şahin Yatılı Bölge Ortaokulu ve  Çerçiler Şehit Recep Geçer YBO okulu müdürlüklerini ziyaret ederek  öğretmenler gününü kutladı, istek ve arzularını dinledi.   Okul müdürleri ve öğretmenler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ‘böylesine anlamlı bir günde bizleri unutmamanız buraya kadar gelerek günümüze eşlik etmeniz bizi mutlu etmiştir” diyerek CHP Durağan ilçe başkanlığına ve yönetim kuruluna üyelerine teşekkür ettiler.
CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker; “geleceğimizin  mimarları olan ve geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerimize ne yapsak azdır.  Bu gün ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizi hatırlamak varlıklarının geleceğimize olan etkisini göz ardı etmediğimizi göstermek adına onlarla  birlikte olmak istedik. Özellikle bu pandemi sürecinde kimine göre dağ başı olarak adlandırılan ve sosyal aktivitelerden uzak kalan sadece kendilerini öğrencilerine adayan öğretmenlerimizle buluşmak istedik. Onların yaşam zorluklarına ve yaşadıkları sürece dikkat çekmek bir farkındalık oluşturmak için bu okullarımızı ziyaret ederek müdüründen öğretmenine kadar tüm eğitim çalışanlarına buradan teşekkürlerimizi iletmek istedik.  Gözlerinde öğrencilerine bir an önce kavuşmak onlarla  buluşma isteği olan azimli ve istekli olan öğretmenlerimizin, uzaktan eğitimde bile bağlanamadıkları bağlanmak için çaba sarf ettikleri öğrencilerine olan ilgiyi gördük ve mutlu olduk. Bu gün ilçe merkezindeki bir okulu ziyaret ederek orada öğretmenler gününü kutlayabilirdik. Ama yönetim kurulumuz kadın kollarımız bir farkındalık yaratmak ve uzaktaki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerimize dikkat çekmek onları daha yakın olabilmek adına böyle bir karar almış ve tüm okullara çiçeklerimizi, bu iki okula da bizzat giderek yanlarında olduğumuzu, ne kadar teşekkür etsek yetersiz kalacağımızı göstermek istemiştir” dedi.
İLETİŞİM ÇAĞINDA UZAKTAN EĞİTİME BAĞLANAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ VAR BU AYIBI KALDIRSINLAR..
Eker; özellikle iletişim çağında yaşadığımız bu dönemde uzaktan eğitimin çok önemli bir duruma geldiği bu süreçte öğretmenlerin alt yapı yetersizliği nedeni ile öğrencileri ile uzaktan eğitime bağlanmakta zorluk çekmekte olduklarını söyledi. Eker; “Bu nedenle özellikle bu tür okullarımızın  bulunduğu bölgelerde   baz istasyonları ve internet alt yapısının hızlı biçimde iyileştirilmesi güçlendirilmesi büyük önem arz etmektedir. İktidar özel okulları açarken devlet okullarına güvenen ve orada eğitim gören çocuklarımızın da eğitimden mahrum kalmamaları  en azından sağlıklı bir uzaktan eğitim alt yapısının oluşturması büyük önem arz ediyor. Öğretmenlerimiz memleketlerine gitmeden şehirden uzak olan bu okulda  kalıp bu çocuklar için mücadele ettiği kazanmak için minibüslerle EBA seferberliği başlattığı bu dönemde iktidarda üzerine düşeni yapmalı, bilgisayarı olmayan çocuğumuzu bilgisayarla, interneti olmayan  öğrenciyi internetle, öğretmeni de öğrencisi ile buluşturacak adımları hızla atmalıdır” dedi.
DURAĞAN CHP'DEN ANLAMLI ZİYARET... DURAĞAN CHP'DEN ANLAMLI ZİYARET... DURAĞAN CHP'DEN ANLAMLI ZİYARET... DURAĞAN CHP'DEN ANLAMLI ZİYARET...
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.