Dolar 32,4897
Euro 34,5579
Altın 2.496,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Delüx Yat Kiralama Hizmeti Turizmi Canlandırıyor

Delüx Yat Kiralama Hizmeti Turizmi Canlandırıyor
21 Kasım 2016 12:11

Her insanın farklı bir tatil hayali olabilir. Her bir köşesi cennetten çıkma bir bahçeyi anımsatan ülkemizde tatil olanakları da farklılıklar gösterebiliyor. Bu tatil olanaklarından birisi de mavi yolculuklar olarak dikkat çekiyor.

Muhteşem güzellikleriyle büyülü bir dünyanın kapılarını ardına kadar açan Ege ve Akdeniz kıyıları, mavi yolculuk rotaları arasında en seçkin olanlarıdır. Eşsiz koyları, muhteşem deneyimleri ve mükemmel olanaklarıyla size güzellikleri yansıtan Ege ve Akdeniz kıyılarının keyfini çıkarmak tamamen sizin elinizde olacaktır. Mavi yolculuk deneyimi yaşamak için ilk yapmanız gereken yat kiralamak olacaktır. Kişiye ve zevke özel olarak yapacağınız bu yolculukta tercih edeceğiniz yatlar da bütçenize göre belirlenecektir. Delüx yat kiralama bu alternatiflerden yalnızca bir tanesidir. Birbirinden özel lüks yatlarla çıkacağınız tatil keyfi, size unutulmaz bir deneyim sunacaktır. Ülkemizde son derece donanımlı, lüks ve konfora sahip delüx yatlar bulunuyor. Bu yatların özelliği oldukça büyük ve daha az sayıda kabinlerinin bulunmasıdır. Bu sayede çok büyük kamaralar ve kamaraların iç oturumları ortaya çıkmaktadır. Bu kamaların içinde jakuzilere varan lüks konforları rahatlıkla bulabilirsiniz. Delüx yatlar teknolojik olarak da birbirinden özel imkanları size sunuyor. Her odada klima, tv, banyo, duşa kabin, saç kurutma makinesi, mini bar gibi imkanları sunan bu yatlar, harika konfor yaşayacağınız adeta otel odasını andırıyor. Bunların yanı sıra geniş güneşlenme alanları, büyük bir salon ve oldukça rahat yaşam alanı sunan delüx yatlar, mavi yolculuğun daha keyifli ve konforlu geçmesi açısından oldukça önemlidir. Delüx yat veya guletlerle çıkacağınız mavi yolculuk, sizi seçkin bir misafir olmanıza olanak tanıyacak. Size sunulan hizmet kalitesi oldukça yeterli bir deneyimi size sunacak, standart veya kaliteli misafirlik için mavi yolculuk boyunca yanınızda olacaktır. De Lüks yatlarda sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlanacak mavi yolculuk rotalarında eşsiz deneyimler tadacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.

Delüx yatlar kategorinin en üst sınıfında bulunan lüks yatlar olarak dikkat çeker. Özellikleriyle diğer yatlardan kendini sıyıran bu sınıf, genellikle pahalı ve dayanıklı mobilyalardan üretiliyor. Uzunluğu 35-40 metreyi bulan bu yatlar, kabin sayısı, konfor ve rahatlık sebebiyle daha çok tercih ediliyor. Kabinler master kabin olarak dizayn ediliyor. Bu da sizin her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek nitelikleri taşıyor.

Her kamarada plazma TV,DVD,VCD çalar , klima,jakuzi mevcuttur. Kral dairesi ve suitleri aratmayacak kadar lüks olan bu yatlarda sınırsız hizmet verilir. Kusursuz ve kaliteli bir hizmet anlayışı bulabileceğiniz bu yatlarda dünya mutfağının en güzel örneklerini de tadabilirsiniz. Alaturkayatcilik.com sizin için en ideal olacak delüx yatlara sahiptir. Ege ve Akdeniz kıyılarının muhteşem güzelliğini yaşamak isteyenlere yönelik hazırlanan bu yatlar, eşsiz programlar ile sizi büyülü bir dünyanın tam ortasına çekecek ve harika deneyimler yaşamanıza olanak tanıyacaktır. Geniş güverteleri ile dikkat çeken alaturka yatları, Ege ve Akdeniz kıyılarında ziyaret edeceğiniz koylarda daha ferah güneşlenme alanlarını size sunacak, ayrıca sahip olduğu konfor ile keyifli bir yolculuk geçirmenizi sağlayacak. Eğer siz de Ege veya Akdeniz kıyılarında başlayan ve yunan adalarına kadar uzanan geniş bir coğrafyada mavi yolculuk deneyimi yaşamak isterseniz Alaturka’yı tercih edebilirsiniz. Dünya mutfağının en güzel lezzetlerini bulabileceğiniz bu yatlarda keyifli, konforlu ve lüks bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.