Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Chp’li Karadeniz: Annelerin Sevgisi Türkiye’nin de Geleceğidir!

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Anneler Günü’nü kutladı.

Chp’li Karadeniz: Annelerin Sevgisi Türkiye’nin de Geleceğidir!
6 Mayıs 2016 16:27

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz,  Anneler Günü’nü kutladı. “Sizin sevginiz, sizin şefkatiniz ve sıcaklığınız her evladın yaşamına güç veren en yüce değerdir” diyen Karadeniz, annelerin sevgisinin aydınlık Türkiye’nin de geleceğinin garantisi olduğunu vurguladı. Karadeniz’in mesajı şöyle:

“Değerli, kutsal annelerimiz!

Bugün sizlerin günü. Sadece böyle bir özel günde değil, her gün, yaşam boyu, yüreklerimizde sizleri özel kılan kutsal bir değeriniz var.

Sizin sevginiz, sizin şefkatiniz ve sıcaklığınız her evladın yaşamına güç veren en yüce değerdir.

Sevgili anneler, sizler bu toplumu yaratan kutsal varlıklarımızsınız.

Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınlarını inşa edecek çocuklarımızın analarısınız.

Sizler annelik sorumluluğu ile ülkemizin en zorlu dönemlerinde mücadeleyle, azimle, fedakarca bütün engelleri aşmaya çalışan kadınlarımızsınız.

Tarlada, bahçede, fabrikada, her alanda emek veren, alın teri dökerek evine ekmek götüren, çocuklarının mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için mücadele veren annelerimizin sevgisi aydınlık ülkemizin de geleceğinin garantisidir.

Değerli anneler! Ülkemizin içinde bulunduğu şartlardan ve üzerinde dolaşan karanlık bulutları dağıtmanın zamanıdır. Sizlerin sevgisiyle, şefkat ve sıcaklığı ile birlik ve beraberlik içinde yarınlarımızı inşa etmek istediğinize yürekten inanıyorum.

Bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizi yetiştiren ama Onlar’ın acısı ile yürekleri dağlanan annelerimize bir kez daha sabır diliyor, ellerinden minnetle öpüyor, şehitlerimizi saygı ile bir kez daha anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, siz kutsal varlığımız değerli annelerimizin anneler gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.