Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C

Ceyda Düvenci’nin Yeni Aşkı Güçlü Mete

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin yeni aşkı Güçlü Mete ile ilgili tüm detaylar burada! Aşkın doğuşunu, ilişkilerini ve daha fazlasını keşfedin.

Ceyda Düvenci’nin Yeni Aşkı Güçlü Mete
16 Mart 2024 10:04

2015 yılında Bülent Şakrak ile 15 dakika süren bir duruşmada boşanan Ceyda Düvenci, yeni bir aşka yelken açtı. Habertürk’te yer alan habere göre, Düvenci, son zamanlarda radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşıyor. Sakla Beni dizisinde rol alan ve verdiği kilolarla adından söz ettiren ünlü oyuncu, ilişkisini gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor.

Düvenci’nin Aşk Hayatına Dair Açıklamaları

Düvenci, özel hayatıyla ilgili yaptığı bir açıklamada “Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hala… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım. Hayatın içinde aşkı her yerden bulabilen bir kadınım” demişti.

Güçlü Mete ise 1 Mayıs 1971’de İstanbul’da doğdu. Kabataş Erkek Lisesi mezunu olan Mete, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde okudu. Radyo programcılığına adım atan Mete, Alem FM ve Show Radyo’da çalıştı. Ayrıca ‘Kripto Odası’ ve ‘Sarı Tramway’ programlarını sunmuştur. KAFA Radyo’nun kurucuları arasında da yer almaktadır.

Ebru Cündübeyoğlu İle 19 Yıl Evli Kaldı

Güçlü Mete, 2003 yılında ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile evlenmiş, bu evlilikten Duru adında bir kız çocukları olmuştur. Çift, 19 yıl süren evliliklerini 2022 yılında anlaşmalı olarak sonlandırmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.