Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Çatalzeytin-Türkeli Yol Çalışması Devam Ediyor

Çatalzeytin-Güzelkent arasında devam eden yol yapım çalışmaları yüzde 50 seviyesinde tamamlandı.

Çatalzeytin-Türkeli Yol Çalışması Devam Ediyor
7 Mart 2016 00:17

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğüne atanan Kenan KESKİN Sinop İl ve ilçelerinde yapımı devam etmekte olan karayollarında incelemelerde bulunmak için geldiği Sinop’ta Vali Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA’yı makamında ziyaret etti.

Karayolları 7. Bölge Müdürü KESKİN yapım çalışmaları devam eden Türkeli-Çatalzeytin ve Ayancık İl yollarının yapımı ile Şubat ayında heyelan dolayısıyla ulaşıma kapanan Ayancık-Sinop İl yolundaki çalışmaları inceleyerek Vali ÇETİNKAYA’ya bilgi verdi.

10.02.2016 tarihinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kesintisi yaşanan Ayancık-Sinop yolunun gelecek hafta sonuna doğru devreye girecek olan yeni yolla ulaşıma açılacağı ayrıca Çatalzeytin-Güzelkent arası yolun devam eden yapım çalışmalarında ‰50 seviyesine ulaştığı bundan böyle mevsim şartlarının düzelmesi ile birlikte işin daha da hızlanacağı ve kısa sürede bu yolunda hizmete açılacağı bilgisini makam ziyareti sırasında Bölge Müdürü KESKİN’den alan Vali ÇETİNKAYA, ilettiğimiz tüm acil durumlarda en kısa süre içerisinde olay yerine intikal ederek Karayolları Şube Şefliği Müdürlüğümüzdeki görevlilerimizle birlikte yerinde çözüm arayışında olan ve Valiliğimizle konu ile ilgili istişarelerde bulunan Bölge Müdürümüz Keskin’e çalışmalarında gösterdiği titizlikten dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.